ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

«Φίλες και φίλοι, καλησπέρα.
Βρίσκομαι σε φάση ανάρρωσης, ύστερα από τη σοβαρή εγχείρηση που υποβλήθηκα στο πόδι.Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης και για τα «περαστικά».
Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ: να είμαι μέσα στο γήπεδο, να παλεύω για τη θέση του τερματοφύλακα, να διδάσκω και να βλέπω τα παιδιά να προσπαθούν πολύ.
Στον Παναθηναϊκό πέρασα σχεδόν τέσσερα χρόνια γεμάτα χαρές και λύπες, αλλά σίγουρα γεμάτα συγκινήσεις. Δεν θα ξεχάσω την κατάκτηση του Ντάμπλ, τη συνεργασία με παίκτες -αστέρια και την ευκαιρία που μου δόθηκε να εργαστώ σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο.
Πήρα πολλά από τον Παναθηναϊκό, αλλά εκτιμώ ότι έδωσα και πολλά. Γεμάτος αφοσίωση για την ομάδα, κοίταξα να εξελίξω τους τερματοφύλακες και με όπλο τη σκληρή δουλειά νομίζω ότι τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα: ο ΠΑΟ  φαίνεται να έχει γερές βάσεις στη συγκεκριμένη θέση και αυτό είναι ένα κεκτημένο που αξίζει να αναφερθεί. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου.
Τώρα, με την προϋπόθεση ότι γρήγορα θα είμαι υγιέστατος, θέλω να κοιτάξω την επόμενη ημέρα της καριέρας μου. Γιατί, όπως είπα νωρίτερα, θέλω να μυρίσω ξανά το χορτάρι του γηπέδου και να πιάσω τη μπάλα τού ποδοσφαίρου».