Δήλωση Βασίλη Αλεξούδη για την πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού Κ-15


Επ’ευκαρίας της κατάκτησης του πρωταθλήματος κ-15 (η οποία έχει την μοναδικότητα του ότι ήταν η πρώτη διοργάνωση γι’αυτήν την ηλικία) από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, θα ήθελα να εκφράσω κάποια συναισθήματα και σκέψεις μου.

Πρώτα απ’όλα θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, για την οποία κόπιασαν πάρα πολλοί, και φυσικά χαίρομαι πάρα πολύ που αποτέλεσα μέλος αυτής της ομάδας. Έτσι λοιπόν όλοι οι παίχτες, η διοίκηση, ο προπονητής Τάσος Θέος, ο βοηθός προπονητή Τάσος Κυριακόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Ανδρέας Περιμένης και οι συνεργάτες μου-προπονητές τερματοφυλάκων Χρήστος Θεοδώρου και Γιώργος Φουσέκης (οι οποίοι είχαν αναλάβει την ευθύνη και την προπόνηση των Τ/Φ του τμήματος, για το χρονικό διάστημα στο οποίο απουσίαζα αναρρώνοντας από την χειρουργική επέμβαση στην οποία είχα υποβληθεί και βοήθησαν και αυτοί στην εξέλιξη του ελπιδοφόρου Τ/Φ Δημήτρη Σκαφίδα), σίγουρα προσπάθησαν πάρα πολύ για να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά και την ομάδα γενικότερα.

Πραγματικά όλη η πορεία αυτής της ομάδας είναι αξιοθαύμαστη και δικαίως έφτασε στην κορυφή γιατί ήταν μία ομάδα με κλίμα οικογενειακό και ο ένας προσπαθούσε για τον άλλον.

Κλείνοντας εύχομαι τα παιδιά αυτής της ομάδας αλλά και όλα τα παιδιά της ακαδημίας να έχουν ένα λαμπρό μέλλον και να κρατούν ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού.


    Αλεξούδης Βασίλης