Το ποδόσφαιρο επέστρεψε, όμως ΔΕΝ έπρεπε!


Ξεκίνησε λοιπόν ξανά το πρωτάθλημα μας, με όπως ήταν αναμενόμενο, το θέαμα να μην είναι στα επιθυμητά επίπεδα. Είναι γεγονός ότι η εικόνα των αγώνων που παίχτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν αποκρουστική και σίγουρα ο κόσμος που ανυπομονούσε να δει ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να έμεινε ευχαριστημένος. Φυσικά οι αγώνες, οι ποδοσφαιριστές και οι τερματοφύλακες, δεν χρίζουν ιδιαίτερης κριτικής μιας και η φυσική τους κατάσταση είναι σε χαμηλά επίπεδα μετά το μεγάλο διάστημα απραξίας.


Είμαι της άποψης ότι οι αγώνες αυτοί δεν έπρεπε να γίνουν καν, για το καλό όλων. Δεν γίνεται τα χρήματα να μπαίνουν πάνω από την υγεία των ποδοσφαιριστών και όλων των ανθρώπων των ομάδων. Και αναφέρομαι και στην πανδημία του κορωνοϊού αλλά και στο ρίσκο τραυματισμών των αθλητών.

Σε βάθος χρόνου είναι δεδομένο ότι τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαιτέρως άσχημα, μέχρι να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα, γιατί είναι πολύ πιθανό να έχουμε πολλούς τραυματισμούς, κάτι που βλέπουμε ήδη να συμβαίνει στη Γερμανία που αγωνίζεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.


Οι ομάδες θα πρέπει να δράσουν άμεσα και να ενισχύσουν τα τεχνικά επιτελεία τους με ανθρώπους που έχουν γνώση του αντικειμένου και να δουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το καλό των ποδοσφαιριστών, στο προσεχές επίφοβο διάστημα.