ΔΥΣΚΟΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


 
Οι ομάδες μας θέλουν ακόμα δουλειά για να φτάσουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης έτσι ώστε να φέρνουν βαθμούς στην Έλλάδα !!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χθες μόνο ο Ολυμπιακός έφερε  ισοπαλία και αυτή με το ζόρι . Μπορεί όμως ένας καλός Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση στην Σλοβακία !!

Βαλτσίκ : Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βοήθησε αρκετά με καθοριστικές επεμβάσεις στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όπως & στο τέλος του αγώνα. Χθες ήταν καλός !! θα μπορούσε βέβαια να έχει κάποιον καλύτερο ( πχ  σαν τον Σα ) αλλά  πρωτίστως  πρέπει να μαζευτεί η ομάδα και ειδικά η αμυντική γραμμή !!!

Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος και δεν πρέπει να διασύρεται !!!!


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πολύ κακή εικόνα παρουσίασε η ομάδα ήταν βέβαια και άτυχη από την λάθος απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Παλάσιος οποίος θα απουσιάσει και από την ρεβάνς. Μια ρεβάνς που πιστεύω  ένας καλός Παναθηναϊκός  θα το παλέψει το ματς και θα πάρει την πρόκριση !!

Μπρινιόλι : Ο τερματοφύλακας των Πρασίνων που είναι πολύ καλός τερματοφύλακας δεν πατούσε όμως καλά χθες ειδικά στο πρώτο γκολ έχει μεγάλη ευθύνη καθώς θα έπρεπε να βγει γρήγορα και να καθαρίσει την 2ή λόμπα που έγινε στην εστία του & έτσι έγινε αναταραχή στην εστία και δέχτηκε το γκολ. Έγιναν και άλλες σέντρες αλλά ήταν διστακτικός και δεν έβγαινε . Στο δεύτερο γκολ δεν έχει καμία ευθύνη είναι καθαρά αμυντικής δυσλειτουργίας. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς τερματοφύλακες και πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα στην θέση και ο Λοντίγκιν είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας γεμάτος εμπειρίες .



ΑΡΗΣ 

Προσπάθησε ο ΑΡΗΣ  αλλά δεν τα κατάφερε τον «κατάπιε» η Μακάμπι δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση και τα τρεξίματα της ομάδας του Ίβιτς.

Ο  ΑΡΗΣ έχει καλούς παίκτες και τεχνίτες μπορεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να το παλέψει και ποτέ δεν ξέρεις…..

Κουέστα :  Ήταν πολύ καλός άλλωστε τον γνωρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα. Στα γκολ δεν φέρει καμιά ευθύνη, ίσως στο δεύτερο λόγω του ότι ήταν έξω από την μεγάλη περιοχή μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα .

Θα τα ξαναπούμε σύντομα ….. !!!!