Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε


 

Αγαπητοί μου Φίλοι είμαι και πάλι μαζί σας. Το Πρωτάθλημα άρχισε όπως και όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Βέβαια είχαμε ένα σπουδαίο γεγονός στην χώρα μας έγινε ο τελικός του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μεταξύ της Manchester City και της Sevilla.Έγινε ένα καταπληκτικό ματς  που το χάρηκαν όλοι οι φίλαθλοι, νικήτρια στα πέναλτι αναδείχτηκε η Manchester City.

Επίσης όλες οι ομάδες που μετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις πήγαν πάρα πολύ καλά εκτός του Άρη που βγήκε πολύ νωρίς εκτός Ευρώπης. Α.Ε.Κ. , Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός , Π.Α.Ο.Κ. προκρίθηκαν παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στους επόμενους Ευρωπαϊκούς γύρους. Αυτά είναι τα ευχάριστα……….

Είχαμε όμως  και ένα δυσάρεστο γεγονός που στεναχώρησε και βύθισε σε πένθος την οικογένεια της Α.Ε.Κ. και όλοι την Ελλάδα. Οι σκληροπυρηνικοί δολοφόνοι- οπαδοί της Dinamo Zagreb κατέβηκαν στην Ελλάδα με σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια και το κατάφεραν σκοτώνοντας ένα νέο άνθρωπο μόλις 29 ετών τον Μιχάλη Κατσουρή. Αυτά είναι τα πολύ άσχημα παιχνίδια της ζωής , είναι εντελώς αδιανόητο για το ποδόσφαιρο να χάνονται ζωές με αυτόν τον τρόπο . κρίμα……  

Ας ελπίσουμε ότι το κράτος του δικαίου θα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά για να σταματήσει η οπαδική βία και οι «Στρατοί» των ομάδων που τους χρησιμοποιούν για «Ασπίδα» οι Προέδροι να πάψουν να υφίστανται. 

Η πρώτη αγωνιστική της Super League έγινε έστω και « κουτσουρεμένη» . Θα αφήσουμε να περάσουν 1,2 αγωνιστικές και έπειτα θα ασχοληθούμε με την απόδοση και την ατομική κριτική των τερματοφυλάκων. 

Σας παραθέτω τους τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν την 1η Αγωνιστική :


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ : ΧΟΒΑΝ

Ο.Φ.Η : ΜΑΝΔΑΣ

ΑΡΗΣ : ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ

Π.Α.Ο.Κ : ΚΟΤΑΡΣΚΙ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : ΚΛΕΙΜΑΝ 

ΚΗΦΙΣΙΑ : ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ

ΒΟΛΟΣ: ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ

ΛΑΜΙΑ: ΝΑΓΚΙ