Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (8η Αγωνιστική)


 



Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες μου, σήμερα θα ξεκινήσω την ανάλυση των τερματοφυλάκων αποδίδοντας  τα εύσημα στον τερματοφύλακα της Εθνική μας ομάδας Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Έναν τερματοφύλακα από τους καλύτερους στην Ευρώπη και όχι μόνο …… Συγχαρητήρια !!!!





ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 2:1 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΚΟΣΕΛΕΦ : Σταθερός ο γκολκίπερ της Λαμίας βοήθησε στο νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του. Για το γκολ δεν μπορώ να πω ότι ευθύνεται αλλά το δέχτηκε όρθιος …. 

ΚΛΕΙΜΑΝ : Νομίζω ότι αρχίζει να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό. Για τα γκολ δεν έχει καμία ευθύνη.




ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2:0 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ

ΚΑΠΙΝΟ : Επιτέλους κράτησε το μηδέν μετά από πολύ καιρό.. αλλά εδώ που τα λέμε δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια φάση.


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜ. : Κρίμα για τον νεαρό τερματοφύλακα διότι ήταν καλός σε όλο το ματς αλλά μία ολιγωρία του στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου μαζί με το λάθος του αμυντικού χάλασε την εικόνα του. Και έτσι ήρθε το 2ο γκολ που πιστεύω ότι αν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση ίσως έσωνε την φάση του 2ου γκολ.




 ΑΡΗΣ 1:0 ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ

ΚΟΥΕΣΤΑ : Σταθερός ο τερματοφύλακας του Άρη. Ο Άρης διαθέτει όμως και τον Χουτεσιώτη ο οποίος από ότι μαθαίνω είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

ΧΟΒΑΝ : Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο τερματοφύλακας της Σερραϊκής ομάδας σε σημείο που έμοιαζε ανίκητος. Το γκολ το δέχτηκε στο 97ο λεπτό. Αυτή την εβδομάδα ήταν άριστος. Την άλλη όμως …………. ; 



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0:3 Α.Ε.Κ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν. : Βρέθηκε πολλές φορές εκτεθειμένος στις «ορέξεις» των παικτών της Α.Ε.Κ. Πάντως δεν μπόρεσε και αυτός να περιορίσει την ήττα της ομάδας του. Το ότι είναι καλός τερματοφύλακας δεν αμφισβητείται  αλλά όμως πρέπει και να το δείχνει. 


ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Σταθερότατος ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. όπου χρειάστηκε έδωσε το παρών.





ΚΗΦΙΣΙΑ 0:0 Ο.Φ.Η.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ :Εκπληκτικός μεγάλη επέμβαση στο πέναλτι !!! Για μια ακόμη αγωνιστική ο Αναγνωστόπουλος ήταν από του κορυφαίους για την ομάδα του και έτσι όπως πάει κερδίζει με το «σπαθί» του την μόνιμη παρουσία του στην ενδεκάδα.


ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Εξαιρετικά σταθερός ο γκολκίπερ του Ο.Φ.Η. Μας δίνει και αυτός τα διαπιστευτήρια του για μία ακόμη αγωνιστική.





Π.Α.Ο.Κ 2:0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Ο Γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Σήμερα δεν είχε δουλειά όπου χρειάστηκε ήταν εκεί.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Δεν φταίει ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου για κάποιο γκολ. Και αυτός έχει παρασυρθεί από την φθίνουσα πορεία της ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι ο ιστορικός Ατρόμητος θα βρει το δρόμο του.





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1:1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 
(ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 49΄)



ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού για όσο διήρκησε το ματς. Με δύο πολύ καλές επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Για το γκολ δεν νομίζω ότι φέρει ευθύνη.


ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Πολύ καλός ο «Ιταλός» του Παναθηναϊκού. Σταθερή αξία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθε.