Ο Βασίλης Αλεξούδης σχολιάζει την επιστροφή του στις προπονήσεις






Αγαπητοί μου φίλοι καλημέρα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι από σήμερα    ξαναβρίσκομαι στο γήπεδο στους αγωνιστικούς χώρους όπου είναι και η φυσική μου θέση. Θα ήθελα μέσω της ιστοσελίδας μου να ευχαριστήσω δημοσίως τον Ολυμπιακό    και τον Προέδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη όπως & τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ  κ. Γιάννη Βρέντζο που ήταν αρωγοί και με στήριξαν σε αυτή την περιπέτεια της υγείας μου ώστε να γυρίσω και πάλι δυνατός.

 Το ότι είμαι όμως & πάλι δυνατός το οφείλω στον εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα κ. Λεωνίδα Συρμαλή ο οποίος με την επιστημονική του κατάρτιση & τις επιστημονικές του συμβουλές καθώς και με την ψυχολογική του υποστήριξη που μου παρείχε με κατέστησε άκρως ικανό να μπορώ να ανταποκριθώ και πάλι στις απαιτήσεις της ιδιότητας μου. Γι’αυτό  ευχαριστώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο από καρδιάς που με έκανε να σταθώ κυριολεκτικά και πάλι στα πόδια μου .

Όπως γνωρίζεται ένα σημαντικό κομμάτι μετά από τέτοια χειρουργική επέμβαση είναι η αποκατάσταση και αυτό το ανέλαβε το φυσικοθεραπευτήριο της κ. Σοφίας Κυριακίδου στο Κερατσίνι. Όπου με στοχευόμενη και επιστημονική υποστήριξη διεκπεραίωσε το επίπονο μέρος της αποκατάστασης για να μπορώ να είμαι και πάλι λειτουργικός στις υψηλές απαιτήσεις της δουλειάς μου και την οποία ευχαριστώ πολύ.

 Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο για το ενδιαφέρον & την αγάπη που μου έδειξε σε όλη αυτή την περιπέτεια.

Σας ευχαριστώ πολύ  με εκτίμηση

ΒΑΣΙΛΗΣ Α ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Σ.Φ.Π