Ο τερματοφύλακας της σεζόν! (video)

Image result for alisson

Δίχως καμία αμφιβολία, ο τερματοφύλακας που ξεχώρισε λίγο περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους τη φετινή χρονιά, δεν είναι άλλος από τον Άλισον Μπέκερ.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ της Λίβερπουλ, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρόμα, έναντι ενός ποσού ρεκόρ, και με τις εμφανίσεις του αλλά και την επίδραση που είχε συνολικά στην αμυντική λειτουργία της άμυνας της ομάδας του, μπορεί να κριθεί ως απολύτως επιτυχημένη μεταγραφή για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Με αυτόν ως βασικό τερματοφύλακα, η Λίβερπουλ κατέκτησε την Ευρωπαϊκή κορυφή και το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως επίσης και τη δεύτερη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, στην πιο συναρπαστική κούρσα τίτλου των τελευταίων ετών, πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν. Η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα με τη Βραζιλία, ήρθε ως επιστέγασμα της καταπληκτικής σεζόν του Άλισον, έτσι ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς, ενώ πιθανότατα θα είναι και ανάμεσα στους υποψηφίους για τον τίτλο της Χρυσής μπάλας για το 2019.

Δείτε ένα βίντεο με ορισμένες από της καλύτερες φετινές στιγμές του Άλισον Μπέκερ.