MVP ο Αναστασόπουλος


Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη ψηφοφορία που έχει γίνει ποτέ στα Κυκλαδίτικα δεδομένα, για την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της Α’ Κατηγορίας, την σεζόν 2019-2020! Ο νικητής είναι…Κώστας Αναστασόπουλος του Α.Ο Σύρου.

Η ψηφοφορία η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, με τρομερές εναλλαγές στην διακύμανσή της, έκλεισε τις κάλπες της στις 12 το βράδυ της Κυριακής.

Σε αυτήν πήραν μέρος 10.152 άτομα, μέσω διαφόρων αθλητικών σάιτ των Κυκλάδων, αναδεικνύοντάς την, ως την κορυφαία που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα.

MVP του φετινού Πρωταθλήματος, σύμφωνα με την γνώμη του κοινού αναδείχθηκε ο Κώστας Αναστασόπουλος από τον ΑΟ Σύρου, συγκεντρώνοντας το 34% των ψήφων, καταγράφοντας 3500 “σταυρούς”.


Ο Αναστασόπουλος είναι ένα παιδί που προέρχεται από την ακαδημία μας, και μετά από ένα ταξίδι στο εξωτερικό και το πέρασμά του από την Ποντεβέδρα στην Ισπανία, επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Σύρου, όπως αποδεικνύεται και από την ψηφοφορία του κοινού των Κυκλάδων.