Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής ( 4η Αγωνιστική)


 


Καλησπέρα Φίλοι και φίλες επανερχόμαστε με την πλήρη ανάλυση των τερματοφυλάκων της αγωνιστικής και θα το κάνουμε κάθε εβδομάδα. 




ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ  2:2  Ο.Φ.Η.


ΚΟΣΕΛΕΦ : Ευθύνεται στο 2ο γκολ. Στο 1ο δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Πρόκειται για πολύ βαρύ τερματοφύλακα.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ : Παρότι είχε να παίξει πολύ καιρό έδειξε σταθερότητα αλλά εκτέθηκε από τους αμυντικούς του. Ίσως  είναι από τις τελευταίες χρονιές του στον Ο.Φ.Η. άλλωστε και τα χρόνια των βαραίνουν.





ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  0:5  ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΚΑΠΙΝΟ : Ο γνωστός και ασταθής και φλύαρος Καπίνο μιλάει, μιλάει, μιλάει … αλλά την μπάλα δεν την πιάνει….. όχι ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την βαριά ήττα αλλά δεν έσωσε και κάτι. Άλλο το 0-5 άλλο 0-2 ή το 0-3 ότι πήγε μέσα έγραψε !!!

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Για ακόμη μία φορά έδωσε μαθήματα αγωνιστικής συμπεριφοράς και πως πρέπει να παίζει ο σύγχρονος τερματοφύλακας τα επόμενα 10 χρόνια. Τόσο μπροστά είναι!!! Συγχαρητήρια και στον προπονητή του τον Γιώργο Μουντάκη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει με τον Ιταλό. Αλλά από όσο γνωρίζω και οι άλλοι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού είναι σε φουλ φόρμα.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2:2 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ίδιος αξιόπιστος τερματοφύλακας που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια στον Αστέρα . Το έχουμε πει επανειλημμένως  ότι έχει πολλές δυνατότητες για πιο ψηλά αλλά φαίνεται καθαρά ότι είναι βολεμένος… και με την φανέλα στο σπίτι. Αισθάνεται σίγουρος για την θέση του μη έχοντας ανταγωνισμό. Για τα γκολ καμία ευθύνη ήταν «εκτέλεση»

ΚΛΕΙΜΑΝ : Καμία σχέση με τον καλό Cleyman που έπαιζε στον Βόλο…. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει γρήγορα τον καλό του εαυτό. Έχει ευθύνη και στα δύο γκολ.



ΚΗΦΙΣΙΑ 4:4 ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ
« τι ματς και αυτό θεέ μου !!!»

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ : Απέχει πολύ από τον Kristinsson που ξέρω έχει ευθύνη σε όλα τα γκολ και όχι για το σουτ που πήγε στο Γ της εστίας του αλλά για το ότι η μπάλα έπαιζε volley τόση ώρα στην περιοχή του και δεν βγήκε να καθαρίσει την φάση. Γενικά χθες έδειξε βαρύς και αργός….

ΧΟΒΑΝΤ: Στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. ήταν ανίκητος και πήρε τα εύσημα από όλους και ήταν άριστος. Χθες  ήταν μηδέν σε όλα γκαφατζής ,άτολμος εκτός τόπου και χρόνου. Μάλλον ήταν συμπτωματική η απόδοσή του στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. . Μπορεί να ξανακάνει τέτοιο μεγάλο .ματς αλλά θα ξανακάνει και άσχημο ματς όπως το χθεσινό. Αυτού του τύπου τερματοφύλακες είναι ασταθείς καλύτερα να έχει τερματοφύλακα του 7-8 παρά ένα τερματοφύλακα του 10 και μετά 0. Ευθύνη σε όλα τα γκολ




Π.Α.Ο.Κ.  0:0  ΑΡΗΣ

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Εξαιρετικός ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. !!!!

ΚΟΥΕΣΤΑ : Πολύ καλός και βασικός συντελεστής στην ισοπαλία που πήρε ο Άρης.



Α.Ε.Κ.   1:1  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Πάρα πολύ καλός ο Τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. με σιγουριά και αυτοπεποίθηση κάτω από τα γκολπόστ της Α.Ε.Κ.  Καμιά ευθύνη στο γκολ. !!!

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Ο βασικός υπεύθυνος που πήρε ο Ολυμπιακός την ισοπαλία. Ήταν ανίκητος!!!  Καμία ευθύνη στο γκολ.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1:1  ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ :  Δεν είχε πίεση ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε. Για το γκολ (αυτογκόλ) δεν έχει ευθύνη

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ : Με ένα εντελώς «παιδικό» γκολ έβαλε δύσκολα στην ομάδα του. Νομίζω ότι ο Βόλος θα χρειαστεί αλλαγή τερματοφύλακα. Δεν μπορεί η ομάδα να στηριχθεί σε αυτόν τον τερματοφύλακα. Ήδη πέρασαν 4 αγωνιστικές και δεν έπεισε.