Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (5η Αγωνιστική)






 Ο.Φ.Η   1:1   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΣΩΤΗΡΙΟΥ :  Φιλότιμος και αξιοπρεπείς τερματοφύλακας αλλά στο γκολ που δέχτηκε δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και να κρατήσει το 0 μηδέν και η ομάδα του παραχώρησε ισοπαλία.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Καλή η παρουσία του στα γκολπόστ του Ατρομήτου. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει ευθύνη στο γκολ αλλά …. το δέχτηκε όρθιος. Έχασε εντελώς την φάση.




ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ  2:0  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ


ΧΟΒΑΝ : Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, είχε και μια δύσκολη επέμβαση στο 1ο ημίχρονο. Όπως είπαμε αυτός ο τερματοφύλακας είναι ασταθείς και απρόβλεπτος.

ΚΟΣΕΛΕΦ : Σχολίασα και την προηγούμενη φορά ότι ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας είναι δυσκίνητος και σε αυτό παίζει ρόλο και το πόσο σωματώδης είναι. Είναι εμπλεκόμενος και στα δυο γκολ ναι μεν στο πρώτο έδιωξε αλλά πάνω στον αντίπαλο. Στο 2ο  γκολ άργησε χαρακτηριστικά να φύγει στην πορεία της μπάλας και το σουτ ήταν από πολύ μακριά . 





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  4:0  ΚΗΦΙΣΙΑ

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Πραγματικός «ογκόλιθος» έσωσε στα πρώτα λεπτά του αγώνα την ομάδα από σίγουρες παραβιάσεις. Ο Ολυμπιακός στις εγχώριες διοργανώσεις με τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα δεν θα έχει σοβαρά προβλήματα.


ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ :  Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Κηφισιά φιλότιμη ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Ο Κρίστινσον έχοντας μείνει 3,5 χρόνια δίχως αγώνες και αγωνιστικό ρυθμό προσπαθεί τώρα να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να βρει τα πατήματά του. Θέλει και βοήθεια συνολικά από την ομάδα. Για το γκολ δεν έχει νόημα να πούμε φταίει ή δεν φταίει. Από τα παραπάνω που έγραψα μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.


   

 ΑΡΗΣ  3:0  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


ΚΟΥΕΣΤΑ : Ήσυχο απόγευμα για τον τερματοφύλακα του Άρη.




ΚΑΠΙΝΟ : Στιγμές - στιγμές  είναι σαν να παίζει ο Παναιτωλικός δίχως τερματοφύλακα…. Δεν έχει καθόλου επικοινωνία με τους αμυντικούς του και αυτό φαίνεται σε πολλές φάσεις. Πολύ εύκολα μπαίνει η μπάλα στο «πλεκτό». Και το κακό είναι ότι κάποια γκολ που έχει δεχτεί ο Παναιτωλικός είναι από μακριά αλλά και έπειτα από ασταθείς επεμβάσεις του εν λόγω τερματοφύλακα. Έχει ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε από τον Άρη.

 

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ  1:2  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΕΩΝ : Επιβεβλημένη η αλλαγή στην θέση του τερματοφύλακα …. Ο Παπαδόπουλος ναι είναι άπειρος αλλά έχει το ταλέντο του τερματοφύλακα και πιστεύω ότι αν συνεχίσουν να τον χρησιμοποιούν, κερδισμένος θα βγει Βόλος και σίγουρα ο τερματοφύλακας θα «ψηλώσει». Και θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση βασική προϋπόθεση όμως  είναι να υπάρχει ισχυρή αμυντική γραμμή και να καλύψει τον νεαρό τερματοφύλακα.
Τώρα για τα γκολ ναι έχει ευθύνη για το πρώτο τέρμα και στο 2ο δεν συνεννοήθηκε ή δεν έστησε σωστά τους αμυντικούς του. Δεν του άφησαν διαδρόμους έτσι ώστε να κάνει έξοδο και έτσι απλά περίμενε το μοιραίο …. Και για να κλείσω για τον νεαρό Παπαδόπουλο θα πρέπει όλοι να ξέρουν ότι όταν βάζεις νέο τερματοφύλακα θα «ματώσεις» είτε βαθιά είτε επιδερμικά θα «ματώσεις» !!!


 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ : Για τον Νίκο έχω πει πολλές φορές είναι αξιόπιστος τερματοφύλακας και μπορεί ακόμα να είναι πολύ ψηλά στην επικαιρότητα  αρκεί να δουλεύει …..

Για το γκολ «πέναλτι» έχει ευθύνη στην έξοδο που αντί να βγει κάθετα και γρήγορα μπροστά από τον αντίπαλο και να διώξει ή να πιάσει την μπάλα, αυτός άργησες μάλλον στο διάβασμα της πορείας της μπάλας και πήγε πίσω από τον αντίπαλο και τον τζαρτζάρισε δυνατά και άτσαλα θα έλεγα και έκανε το πέναλτι.





ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  1:3   Π.Α.Ο.Κ


ΚΛΕΙΜΑΝ : Δεν είναι επ’ουδενί  ο τερματοφύλακας που ξέραμε στον Βόλο…. Ας ελπίσουμε ότι θα επανέλθει. Το ότι είναι καλός τερματοφύλακας δεν αμφισβητείται. Έχει ευθύνη στα γκολ ειδικά στα 2 πρώτα.


ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Εύκολο μεροκάματο για τον Κροάτη τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ. . Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1:2  Α.Ε.Κ.



MΠΡΙΝΙΟΛΙ : Εκπληκτικός!!!  Ο Παναθηναϊκός έχει έναν «ογκόλιθο» στην εστία του που πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες θα τον ήθελαν. Ο Ιταλός σε κάθε παιχνίδι φροντίζει να μας παρουσιάζει το πολύπλευρο ταλέντο του. Έτσι και χθες ήταν απίστευτος. Ο Παναθηναϊκός έχει τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου που λέει : « έχω πίσω έναν που τα πιάνει και μπροστά έναν που τα βάζει» μεγάλη επιτυχία σε μια ομάδα που διαθέτη αυτόν τον συνδυασμό. Για τα γκολ εξυπακούεται καμιά ευθύνη δεν έχει.



ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Πολύ καλός ο γκολκίπερ της Α.Ε.Κ με δύσκολες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Για το γκολ έχει ευθύνη γιατί η μπάλα ήταν στην γωνία του ελέγχου του.