Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (15η Αγωνιστική)

 

ΑΡΗΣ 2:2 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
« Ματς για πολύ γερά νεύρα»

Η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου και του εκπληκτικού Κοσέλεφ πήρε την ισοπαλία από τον φλύαρο Άρη…. Ο Λεωνίδας Βόκολος κοουτσάρει  τέλεια την Λαμία και ο «Θηριώδης» Κοσέλεφ τα πιάνει όλα πίσω.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Άρη μπορεί να μην είχε καθολική ευθύνη στα γκολ αλλά δεν έκανε και την διαφορά στις 2 πολύ δύσκολες καταστάσεις που έγιναν στην εστία του.

ΚΟΣΕΛΕΦ : Τα είπαμε και πιο πάνω για τον τερματοφύλακα της Λαμίας. Σήμερα ήταν ο «ακρογωνιαίος λίθος» της ομάδας. Έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι.


ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 0:3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
« Η επιτυχία από την αποτυχία είναι μια κλωστή»

Όσο και αν φαίνεται από το σκορ εύκολη η νίκη δεν ήταν έτσι το παιχνίδι. Μέχρι να καταφέρει να «ξεκλειδώσει» το ματς ο Γερεμέεφ ως εκείνη την στιγμή δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και για αυτό εξιτάρει τις μάζες σε όλο τον Πλανήτη.

ΚΟΣΤΙΤΣ :  Καλός ο Σέρβος τερματοφύλακας καμία ευθύνη στα γκολ.

ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ : Δεν πιέστηκε ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού αλλά όπου χρειάστηκε ήταν σταθερός και παρών .


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0:0 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
« Κόλλησαν στην Ισοπαλία»


ΚΛΕΙΜΑΝ : Καλός ο Τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα και με μια μεγάλη επέμβαση η οποία βέβαια είναι μέσα στις δυνατότητές του.

ΚΑΠΙΝΟ : Εξαιρετικός ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού. Αρχίζει και δείχνει μια σταθερότητα στην απόδοσή του που την είχε ανάγκη τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2:2 Α.Ε.Κ
« Τα λιοντάρια δάγκωσαν το Δικέφαλο»

Ένα ψυχωμένος  Πανσερραϊκός  με άριστο κοουτσάρισμα από τον Γκαρσία πήρε τον πόντο έστω και με το τραγικό λάθος από τον Αθανασιάδη αλλά και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.

ΚΑΤΣΙΚΑΣ : Λίγα πράγματα έδειξε ο τερματοφύλακας τον Σερραίων με μεγάλη ευθύνη στο 1ο γκολ.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Καλά δεν τον βλέπετε στην Α.Ε.Κ ότι δεν είναι καλά ο τερματοφύλακας. Δεν γίνεται να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα  με το συνεχές παίξιμο. Πρέπει να μείνει εκτός ομάδας να ηρεμήσει. Δηλαδή αν βάλεις να παίξει ο Γκίνης τι χειρότερο να σου κάνει ; που δεν θα σου φάει τέτοιο γκολ.. αλλά και να σου φάει έχει το νεαρό της ηλικίας μπροστά σου και θα βγάλεις τερματοφύλακα. Μην τρελαθούμε τώρα τι διαχείριση είναι αυτή που γίνεται στους τερματοφύλακες ; Αλλά αν ο προπονητής τερματοφυλάκων ήταν Έλληνας θα τον είχαν περάσει « πριονοκορδέλα»  οι κίτρινοι «κονδυλοφόροι».  


Ο.Φ.Η  0:2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
«Άλλωσε το  Γεντί Κουλέ»

Ένας εκπληκτικός Αστέρας με παίκτες που κυριολεκτικά όργωσαν το γήπεδο και με έναν «Θρασύτατο» νεαρό τερματοφύλακα που καθάρισε με τόλμη ότι έγινε στην περιοχή του και πήρε πανάξια μεγάλη νίκη. 

ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Πολύ καλός και δίχως ευθύνη στα γκολ ο τερματοφύλακας του Ο.Φ.Η.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ : Μεγάλη ευχάριστη έκπληξη ( για αυτούς που δεν ήξεραν τον Γραμματικάκη) εκπληκτικός ο γκολκίπερ του Αστέρα έκανε μεγάλη εμφάνιση και άρπαξε κυριολεκτικά την ευκαιρία που του δόθηκε. Συστήθηκε στους φιλάθλους με τον καλύτερο τρόπο ο Νίκος Γραμματικάκης !!


ΚΗΦΙΣΙΑ 0:6 Π.Α.Ο.Κ
« Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το 1ο Φαβορί για το Πρωτάθλημα»

Αυτό φωνάζει σε κάθε αγωνιστική και αυτό έκανε χθες στην Κηφισιά την οποία διέλυσε. Πραγματικά ο Π.Α.Ο.Κ παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και εξιτάρει τον κόσμο του και όχι μόνο … 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : Δύσκολο βράδυ για τον συμπαθή τερματοφύλακα της Κηφισιάς. « Αλέκο συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο μην το βάζεις κάτω είσαι πολύ καλός τερματοφύλακας».


ΚΟΤΑΡΣΚΙ :  Πολύ ήσυχο βράδυ για τον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ. Εύκολο μεροκάματο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0:0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
« Το περιστέρι τσίμπησε βαθμό από τον Ολυμπιακό»


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Σταθερός και όπου χρειάστηκε ήταν εκεί.


ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Πολύ καλός δήλωσε παρών όπου χρειάστηκε.