Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (16η Αγωνιστική)

 



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3:2 ΑΡΗΣ
« Το πάθος και η δύναμη κέρδισαν»

Ο Άρης νόμιζε ότι το ματς τελείωσε με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 1ο ημίχρονο και παράτησε το ματς… τουλάχιστον αυτό έδειξε. Ο Αστέρας όμως δεν συμβιβάστηκε με την ήττα σε καμία περίπτωση και έτσι γύρισε το ματς στο 2ο ημίχρονο στηριζόμενος στην δύναμη των παικτών του και στα πολλά τρεξίματα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Καμία ευθύνη στα γκολ ο Γκολκίπερ του Αστέρα αν και εγώ περίμενα να έβλεπα τον νεαρό Γραμματικάκη κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα Τρίπολης μετά την φανταστική εμφάνιση που έκανε στο ματς με τον Ο.Φ.Η στην Κρήτη.

ΚΟΥΕΣΤΑ: Το έχουμε πει πολλές φορές για το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι ο Ισπανός. Αλλά κάνει και αυτός τα λάθη του που πληγώνουν την ομάδα. Ας βάλουν και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη.



ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1:0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
« Η Εκπληκτική Λαμία κέρδισε τον Ολυμπιακό»

Αγνώριστος  ο Ολυμπιακός σε κατάσταση «αποσύνθεσης» έχασε δίκαια από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Ακόμα και σε αυτή την άσχημη κατάσταση που παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το ματς γιατί είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό. Από την άλλη όμως και η Λαμία θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ στο 1ο ημίχρονο αλλά ο Πασχαλάκης έκανε καλά την δουλειά του.

ΚΟΣΕΛΕΦ : Σταθερός ο Γκολκίπερ της Λαμίας έχει αποκτήσει σιγουριά στις κινήσεις του κάτω από την εστία. Είχε 2 επεμβάσεις πολύ καλές.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ :  Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα αλλά στο γκολ φέρει ευθύνη διότι άργησε να αντιληφθεί την φάση και να πάρει καλύτερη θέση και να φύγει πιο γρήγορα προς την πορεία της μπάλας.


Α.Ε.Κ 3:0 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ
«Άνετη Νίκη»

Η Α.Ε.Κ. δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Βόλο να κάνει κάτι. Βέβαια κάποια στιγμή πήγε να κάνει γκολ αλλά εκεί ήταν ο Στάνκοβιτς.

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Μεγάλη επιστροφή με μεγάλες επεμβάσεις.

ΚΟΣΤΙΤΣ : Σωρεία  επεμβάσεων που άλλες μέτρησαν και άλλες όχι  «λόγω οφσάιντ». Μας δείχνει  συνεχώς ότι είναι καλός τερματοφύλακας. Καμία ευθύνη στα γκολ.


Π.Α.Ο.Κ 4:0 Ο.Φ.Η
« Μεγάλη νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο»

Ο Π.Α.Ο.Κ. δείχνει αποφασισμένος να μην χάσει φέτος το πρωτάθλημα. Πιάνει όλους τους αντιπάλους από τον «λαιμό» και τους τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Εύκολο απόγευμα για τον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ . Πέρασε άνετο βράδυ.

ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Πολύ καλός παρά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε ο γκολκίπερ του Ο.Φ.Η. Εκτός από σωρεία επεμβάσεων απέκρουσε και δυο πέναλτι !! Αν τον βοηθήσει λίγο η άμυνα του Ο.Φ.Η πολύ δύσκολα θα δέχεται γκολ αυτός ο τερματοφύλακας. Καμιά ευθύνη στα γκολ.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2:0 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
«Απλά Νίκησε ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε όπως ξέρει αυτός τα τελευταία 2,5 χρόνια. Θα δούμε και στα επόμενα ματς…. Πολύ λίγα πράγματα από τον ΠΑΣ Γιάννινα !!

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Σταθερός ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα ειδικά στο 1ο ημίχρονο έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Για τα γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη !!



ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3:2 ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
«Μεγάλο ματς στο Αγρίνιο»

Κρίμα τέτοια παιχνίδια να γίνονται χωρίς κόσμο…. Και οι δύο ομάδες είχαν δικαίωμα στην νίκη έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Τελικά πιο τυχερός ο Παναιτωλικός και του χαμογέλασε και η τύχη και η νίκη.

ΚΑΠΙΝΟ : Δεν ήταν σε καλή μέρα ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού. Έχει ευθύνη σε όλα τα γκολ.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 3:0 ΚΗΦΙΣΙΑ
«Άνετη Νίκη»

Παίζοντας έξυπνα ο Ατρόμητος κέρδισε δίκαια την Κηφισιά !! 

ΤΣΙΤΩΝΤΑΣ: Δεν είχε δουλειά απόψε αλλά ήταν σταθερός όπου χρειάστηκε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ : Ο Γκολκίπερ της Κηφισιάς δεν βοηθήθηκε καθόλου από την άμυνά του. Δεν είχε ευθύνη για κάποιο γκολ. Λίγο να τον βοηθήσει η άμυνα δύσκολα θα δέχεται γκολ ο φορμαρισμένος φέτος Αναγνωστόπουλος !!.