ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΛΑΒΕΡΤ ΣΤΟΝ ΣΕΝΙ


Φίλοι και φιλές μου καλησπέρα,
Σήμερα θα ασχοληθώ με έναν σκόρερ τερματοφύλακα ή τερματοφύλακα σκόρερ αν προτιμάτε διότι και στις δυο περιπτώσεις είναι εκπληκτικός!!!!!. Συνήθως οι προπονητές λένε : « Να έχω ένα πίσω να τα πιάνει και έναν μπροστά να τα βάζει!!!!!». Αυτός ο άνθρωπος όμως είναι 2 σε 1 και τα πιάνει και τα βάζει .


Είναι πραγματικά φαινόμενο να τον βλέπεις σε κάποιο λεπτό του παιχνιδιού να σε κρατά μέσα στο παιχνίδι με δύσκολη επέμβαση και στο επόμενο λεπτό με ένα φάουλ σπεσιαλιτέ του να σου δίνει το ματς. Κάποτε μας έκανε εντύπωση & αισθητή μπορώ να πω ο ΣΙΛΑΒΕΡΤ πρωτοπόρος του είδους και αυτός που άνοιξε τον «δρόμο» για τους « φαουλίστες» τερματοφύλακες με 62 γκόλ.

Ο ΡΟΖΕΡΙΟ ΣΕΝΙ όμως τον έχει ξεπεράσει κατά πολύ αφού έχει 100 γκόλ. 56 με φάουλ & 44 με εκτελέσεις πέναλτι και δείχνει να είναι απλησίαστο το επίτευγμα του!!!!!. Επειδή όμως το ποδόσφαιρο αλλάζει συνεχώς & με ταχύτατους ρυθμούς μην εκπλαγούμε εάν δούμε κάποιον άλλον τερματοφύλακα να ξεπερνά τον ΣΕΝΙ πράγμα βέβαια δύσκολο έως ακατόρθωτο.


Σε όλη όμως την λατινική Αμερική όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι «ερωτευμένοι» με την «στρογγυλή θεά». Ας είμαστε λοιπόν σε αναμονή για έναν νέο τερματοφύλακα «γκοελαντόρ».