Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ» ΣΗΜΕΡΑ



   Oι απαντήσεις που έδωσα στις ερωτήσεις που δέχτηκα για το θέμα του τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας στο EURO 2012.


-          O Αλέξης Τζόρβας έχει συμμέτοχη στα προκριματικά  έχει κάνει όλη την βρώμικη δουλειά με επιτυχία βέβαια στο Παλέρμο δεν παίζει & το θέμα θα το δει ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

-        Ο  Ορέστης Καρέζης μετά από κάποιες ατυχίες που είχε έκανε απίστευτο όσο και εντυπωσιακό «come back» & επανήλθε δυναμικά. Προσωπικά δεν πίστευα μετά από τέτοια ατυχία θα μπορούσε να ξαναπαίξει σε τόσο υψηλό  επίπεδο & να βοηθήσει την ομάδα μας τόσο πολύ. Έδειξε όμως τεραστία αντοχή στην πίεση, έδειξε «μαγκιά» &με διέψευσε μπράβο του. Δούλεψε πάρα πολύ & ανταμείφθηκε  με την κλήση του στην εθνική ομάδα &   την παρουσία του στην ενδεκάδα του παναθηναϊκού . Πιστεύω πως θα είναι ένας από τους τρεις γκολκίπερ του EURO.


-         Έχουμε την περίπτωση του Δ. Χιώτη που κατά την εκτίμηση μου είναι ο μοναδικός Έλληνας τερματοφύλακας  που έπαιξε την φετινή χρονιά τόσο δυνατά ματς  σε τόσο υψηλό επίπεδο & μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι μια περίπτωση που πρέπει να δει ο κ. ΣΑΝΤΟΣ.


-        Θεωρώ ότι  ο Στέφανος Καπίνος μπορεί να αποτελέσει την «ατραξιόν» του εθνικού μας    συγκροτήματος  αφού μάλλον θα είναι ο μικρότερος σε ηλικία τερματοφύλακας της διοργάνωσης. απίστευτα προσόντα με απεριόριστο « ταβάνι» επιτυχημένης καριέρας.

-         Μιχάλης Σηφάκης :  πολύ καλός & σημαντικός τερματοφύλακας για το ελληνικό ποδόσφαιρο , δεν γνωρίζω όμως εάν έχει ανακάμψει από τον τραυματισμό του & σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται είναι γρίφος !!!!!