Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ


Για την παρουσία τεσσάρων τερματοφυλάκων στο πρωτάθλημα: 
Οπωσδήποτε είμαι ευχαριστημένος. Είναι μια συνολική δουλειά, αρχής γενομένης από τον κύριο Φερέιρα. Έχω την συμπαράσταση του και όλου του προπονητικού τιμ και τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού. Φέτος ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι, πάρα πολύ δυνατός, αγωνίστηκαν και τα τέσσερα παιδιά που έχουμε στη θέση του τερματοφύλακα και έδειξαν ότι πραγματικά μπορεί ο Παναθηναϊκός να στηριχτεί σε αυτούς στο μέλλον. Μπορούν να βοηθήσουν και στην Εθνική ομάδα. Εκεί βέβαια είναι διαφορετικά τα κριτήρια, κάποιοι άλλοι είναι που θα διαλέξουν, όμως θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει και εκεί δικά του παιδιά.
Για την δουλειά που γίνεται στην Παιανία:
Δεν υπάρχουν μυστικά. Η σκληρή δουλειά. Δουλειά και μόνο δουλειά. Και η συνεννόηση που υπάρχει με τον κύριο Φερέιρα. Πραγματικά είναι ένας δάσκαλος και μακάρι να συνεχίσουμε με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι σωστός και δίνει ευκαιρίες σε όλους. Τα κριτήρια είναι πάρα πολύ σωστά. Δεν αδικούμε κανέναν και αυτός που παίζει, είναι πάντα στην καλύτερη κατάσταση. Αυτό είναι το μυστικό μας. Η δουλειά και τίποτα άλλο. Απλά είναι τα πράγματα.
Για τον Αλέξανδρο Ταμπάκη:
Ο Αλέξανδρος είναι από πολύ μικρός στην Παιανία, είναι πολύ χαρισματικό άτομο και χαρισματικός τερματοφύλακας. Οφείλω να πω, γιατί μου αρέσει να είμαι δίκαιος, όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, ο πρώτος που μου μίλησε γι΄αυτόν ήταν ο κύριος Οικονομόπουλος, που πήγε στη συνέχεια στη θέση μου στον Ατρόμητο και μου είπε να τον προσέξω. Ο δεύτερος που μου μίλησε γι΄αυτόν ήταν ο Αλέξης Τζόρβας, που μου είπε "Δάσκαλε αυτός είναι πολύ καλός" και φεύγοντας από την Παιανία για να πάει στην Παλέρμο, μου το επισήμανε πάλι, λέγοντας μου "πρόσεξε τον Αλέξανδρο".
Για το μέλλον:
Έτσι όπως πάμε, μπήκαν τα πράγματα σε μια σειρά και Θεού θέλοντος, πιστεύω ότι θα πάμε καλά, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα σε αυτή την θέση.