Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Λαρεντζάκης, κάνει πολύ καλή δουλειά στους Αρκάδες και η ομάδα του παράγει νέους, ταλαντούχους γκολκίπερ.

Τον Γιώργο τον θεωρώ δικό μου παιδί καθώς έχω δουλέψει μαζί του από πολύ μικρή ηλικία και ήμουν αυτός που τον προέτρεψε να ασχοληθεί με την προπονητική. Όπως αναφέρεται και στην συνέντευξή του στο gazzetta.gr, στα 26 του χρόνια έχει ήδη τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, έχει δημιουργήσει τη δική του ιδιωτική ακαδημία τερματοφυλάκων, έχει κάνει το... αγροτικό του σε τοπικές ομάδες και πέρασε από την Δήμητρα Απόλλωνα απ' όπου κι ήρθε πριν από το τρία χρόνια στο δρόμο του ο Αστέρας Τρίπολης.

Είναι δουλευταράς και ταλαντούχος και γι' αυτό είμαι βέβαιος ότι θα έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που είπε στην συνέντευξη του και ανταποδίδω.

Απόσπασμα από gazzetta.gr:

"Το ταξίδι του Γιώργου Λαρεντζάκη ξεκίνησε με τον Βασίλη Αλεξούδη να αποτελεί ποδοσφαιρικό του πατέρα. Του χρωστάει πολλά και του τα... ξεπληρώνει (κατά κάποιον τρόπο) με τη δουλειά του." 

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ