Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ


Συνεργάστηκα με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη για πρώτη φορά τότε που ήμασταν και οι δύο στον Ατρόμητο, αυτός εν ενεργεία τερματοφύλακας και εγώ προπονητής του, και είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. 

Σήμερα συνεργαζόμαστε πλέον στην σχολή τερματοφυλάκων που διατηρούμε, που φιλοξενείται στα γήπεδα της ακαδημίας του Βασίλη Λάκη, οπότε γνωρίζω από πρώτο χέρι την δουλειά του και τις ικανότητες του.

Τους τελευταίους 6 μήνες ο Χρυσόστομος έχει αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στην ΑΕΚ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Η συμβολή του σε αυτή την επιτυχία είναι πολύ μεγάλη, καθώς είδαμε ότι οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ βελτιώθηκαν πάρα πολύ και ήταν βασικό συστατικό της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας.

Ο Βασίλης Μπάρκας, ο Παναγιώτης Τσιντώτας και ο Γιάννης Ανέστης, είναι τρεις πολύ καλοί τερματοφύλακες και όποιος και αν αγωνιζόταν κάθε φορά τα έδινε όλα για την ομάδα του. Μέσα στην χρονιά πραγματοποίησαν ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις που βοήθησαν την ΑΕΚ να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Μπάρκας με την δουλειά του και τις εμφανίσεις του κατάφερε να κληθεί και στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών και να κάνει και την πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο.

Η συνεισφορά του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη είναι πολύ μεγάλη γι' αυτό και του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στην ΑΕΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.