Οι τερματοφύλακες της 18ης αγωνιστικής

Image result for βολος ξανθη

Σε πολύ καλή μέρα ο Άμπαντ στη νίκη της Ξάνθης μέσα στο Βόλο. Ήταν για ακόμα μία φορά πάρα πολύ καλός, άλλωστε το έχουμε πει απ' την αρχή της σεζόν πόσο καλός γκολκίπερ είναι. Με εκπληκτική επέμβαση στο πέναλτι, κράτησε την ομάδα του και γενικά η Ξάνθη στηρίζεται πάρα πολύ στον τερματοφύλακα της. Τέλεια στημένη η ομάδα από τον Γιώργο Παράσχο, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Ο Γκαραβέλης παρά τα τρία γκολ που δέχθηκε δεν είχε ευθύνη και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δε φτάνει μόνο αυτός.

Image result for αελ αρης

Στη Λάρισα, η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Άρη, με τους δύο γκολκίπερ, Κρίστινσον και Κουέστα, να μην έχουν ιδιαίτερη δουλειά σε αυτό το ματς και να είναι σχεδόν αμέτοχοι σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι.

Image result for παναιτωλικος ατρομητος 

Αρκετά καλή εμφάνιση από τον Κνετ στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να σκοράρουν στο τέλος ένα γκολ, στο οποίο δεν είχε ευθύνη ο Αυστριακός γκολκίπερ, και να παίρνουν το τρίποντο. Ο Μέγιερι χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, ήταν σταθερός για την ομάδα του.

Image result for αστερας τριπολης μπαραλες

Δύο εκτελέσεις πέναλτι, δύο γκολ στην Τρίπολη για τον Αστέρα, με τον Σωτηρίου να μην έχει ευθύνη για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Ο Παπαδόπουλος απ' την άλλη δεν χρειάστηκε να επέμβει ιδιαίτερα στο ματς.

Image result for λαμια ολυμπιακος

Μπορεί να είμαστε μία σελίδα που στεκόμαστε κυρίως στους τερματοφύλακες, αλλά κάποιες φορές πρέπει να εκθειάζουμε και τους επιθετικούς. Αυτός ο Ελ Αραμπί είναι φόβος και τρόμος για τους τερματοφύλακες, είναι πραγματικά ένας φορ φωτιά που δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο, ένας εκπληκτικός παίκτης. Ο Θεοδωρόπουλος δε νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι σε κανένα από τα γκολ που δέχθηκε, ήταν καθαρά θέμα ποιότητας των παικτών του Ολυμπιακού. Ο Σα δε χρειάστηκε να δουλέψει καθόλου, άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Image result for παοκ αεκ

Δύο πολύ καλοί τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος κοντραρίστηκαν στην Τούμπα, με τελικό νικητή τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο γκολκίπερ, Ζίβκοβιτς και Μπάρκας ήταν πάρα πολύ καλοί, δείχνοντας το υψηλό επίπεδο που διαθέτουν αμφότεροι. 

Image result for παναθηναϊκος πανιωνιος

Νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον αποδεκατισμένο Πανιώνιο, με τον Διούδη να δηλώνει παρών στις λιγοστές στιγμές που χρειάστηκε. Έχουμε πει για τον Μαλέρμπ ξανά, ότι είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Σ' αυτό συμπεριλαμβάνεται η επέμβαση που έκανε στο πέναλτι, αλλά στον αντίποδα είχε και ορισμένες άστοχες ενέργειες.