Οι τερματοφύλακες της 21ης αγωνιστικής

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας αρχικά ότι η 20η αγωνιστική, η εμβόλιμη που διεξήχθη μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχε κάτι το τρομερά αξιοσημείωτο για να συζητήσουμε.

Image result for κριστινσον

Στα της 21ης αγωνιστικής, ο πολύ καλός και φορμαρισμένος Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, πέρασε από την Λάρισα κερδίζοντας απολύτως δίκαια. Ο Διούδης ήταν πάρα πολύ καλός όπου χρειάστηκε, ενώ ο Κρίστινσον δεν μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, τα οποία ήταν άλλωστε πέναλτι, ίσα ίσα όμως που η εξυπνάδα του, κέρδισε την ανωριμότητα του Χατζηγιοβάνη στην εκτέλεση πέναλτι του νεαρού μεσοεπιθετικού των πρασίνων.

Image result for πανιωνιος ατρομητος

Ο Πανιώνιος αποδεικνύει ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και επικράτησε δίκαια του Ατρομήτου που δεν ήταν καθόλου καλός. Το ίδιο ισχύει και για τον Μέγιερι που στα τελευταία παιχνίδια δεν πάει πολύ καλά. Ο Κότνικ από την άλλη δεν είχε κάτι ιδιαίτερο για την εστία του.

Image result for ξανθη οφη

Συγκλονιστικό παιχνίδι στα "Πηγάδια" ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ, με τρομερό ενδιαφέρον απ' το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Πολύ καλός ο Άμπαντ για μία ακόμη φορά, αρκετά καλός και ο Σωτηρίου.

Image result for παναιτωλικος αρης

Πολύ καλός ο Παναιτωλικός, πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Άρη, έχουμε ξαναπεί πόσο τεχνική ομάδα είναι, αρχίζει να βάζει και γκολ οπότε τα πράγματα θα πάνε καλύτερα σίγουρα. Ο Κουέστα δεν είναι ο Κουέστα που ξέραμε, δεν ξέρω αν θα επανέλθει στην περσινή του κατάσταση, όμως δεν ήταν σε καθόλου καλή βραδιά. Και στα δύο γκολ θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο και έχει ευθύνη και στα δύο. Όσο και αν δεν είχε καλή ορατότητα στο πρώτο γκολ, έχει ευθύνη, όπως και στο δεύτερο γκολ

Image result for αεκ ολυμπιακος

Το ντέρμπι της αγωνιστικής ήταν φτωχό σε θέαμα και ποιότητα, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι οι πρωταγωνιστές, έχοντας από μία μεγάλη επέμβαση ο καθένας. Τόσο ο Μπάρκας όσο και ο Σα, κατέγραψαν από μία σπουδαία επέμβαση στο ενεργητικό τους, κρατώντας τον αγώνα στο 0-0.

Image result for παοκ βολος

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να είναι και ιδιαίτερα καλός, πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Βόλο, με τον Ζίβκοβιτς να μην έχει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι και τον Γκαραβέλη να είναι σταθερός, χωρίς να χρειαστεί να κάνει βέβαια και την πολύ μεγάλη επέμβαση.


Δίκαιη μοιρασιά στην Λαμία, στον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Οι δύο τερματοφύλακες δεν έκαναν κάτι σημαντικό, ο Θεοδωρόπουλος δέχθηκε γκολ με πέναλτι και φυσικά δεν έχει ευθύνη, ενώ ο Παπαδόπουλος δέχθηκε ένα γκολ που ίσως μπορούσε να αντιδράσει λίγο καλύτερα, γενικά όμως οι δύο τερματοφύλακες δεν είχαν τόσες πολλές φάσεις στις εστίες τους.