Οι τερματοφύλακες της 19ης αγωνιστικής

Image result for πανιωνιος οφη

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, με τον Κότνικ να μην έχει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, αντιθέτως έκανε και μερικές καλές επεμβάσεις και κράτησε την ομάδα του. Απ' την άλλη ο Σωτηρίου δέχθηκε ένα γκολ από μακρινή απόσταση, το οποίο ήταν δική του ευθύνη και θα έπρεπε να είχε αποτρέψει.

Image result for παναιτωλικος λαμια

Πολύ καλός ο Παναιτωλικός που συνεχίζει να παίζει καλά επιθετικά, αλλά δυσκολεύεται στο γκολ. Έστω και με πέναλτι κατάφερε να βάλει ένα γκολ, απέναντι στη Λαμία, και να πάρει έστω τον ένα βαθμό στο παιχνίδι αυτό. Γενικά καλός ο Θεοδωρόπουλος που κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι, απ' την άλλη ο Κνετ δεν είχε μεγάλη πίεση και ούτε και ευθύνη για το γκολ.

Image result for ξανθη παναθηναικος

Ο πολύ καλός Παναθηναϊκός βρήκε απέναντί του έναν Άμπαντ που πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και δεν άφησε το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ο Διούδης στον αντίποδα είχε ένα ήσυχο απόγευμα χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Image result for αεκ αελ

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή και παραγωγική απέναντι στην ΑΕΛ, σκοράροντας τρία γκολ και δημιουργώντας και αρκετές καλές ευκαιρίες. Ο Κρίστινσον δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στα γκολ που δέχθηκε, ενώ ο Μπάρκας απ' την άλλη ήταν θεατής της αναμέτρησης.

Image result for ατρομητος βολος

Ο Γκαραβέλης έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ατρόμητο και μακάρι να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια. Ήταν ξανά πολύ σταθερός και δείχνει ότι ενώ δεν είχε κάνει καλό ξεκίνημα, έχοντας χάσει τη θέση του από τον Μελίσσα, πήρε ξανά τη θέση του έχοντας συνέχεια και συνέπεια στις καλές και σταθερές εμφανίσεις. Ο Μέγιερι δεν είχε καμία απειλή για την εστία του, όντας θεατής.

Image result for παοκ αστερας τριπολης

Σε καμία περίπτωση ο Παπαδόπουλος δεν ευθύνεται για τα γκολ που δέχθηκε από τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ και δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Ούτε και Ζίβκοβιτς στο γκολ που δέχθηκε μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, και πολύ καλά κάνει ο Φερέιρα και τον στηρίζει γιατί δεν μπορεί να αλλάζει τους τερματοφύλακες σαν τα πουκάμισα.

Image result for ολυμπιακος αρης

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη δεν επιτρέπει να γίνει αυστηρή κριτική για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην εύκολη επικράτηση των ερυθρολεύκων. Έχουμε πει και για τον Έμαν απ' την αρχή της χρονιάς τι τερματοφύλακας είναι, όπως και η άποψη μας για τον Σα είναι επίσης γνωστή, έχοντας μιλήσει αρκετές φορές για την ποιότητα που διαθέτει.