Πικρός αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

 Γουλβς – Ολυμπιακός: «Έγκλημα», πέναλτι και προβάδισμα οι Άγγλοι ...

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε την Παρασκευή το βράδυ στην Αγγλία κόντρα στη Γουλβς και έμεινε εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν μία αρκετά καλή προσπάθεια η φετινή των ερυθρολεύκων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως τελικά θα μείνει μία πικρή γεύση εξαιτίας του τρόπου που ήρθε ο αποκλεισμός από τους "λύκους".

Η προσπάθεια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο "Μολινό" ήταν κάτι παραπάνω από καλή, οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ήταν άτυχοι, αλλά και η διαιτησία δεν ήταν στο ύψος των περιστάσεων, και δικαίως έχουν παράπονα οι Πειραιώτες.

Όσον αφορά τον Αλέν, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ήταν μοιραίος για την ομάδα του, δεν βρέθηκε σε καθόλου καλό βράδυ, κάνοντας αρκετά λάθη και είχε πολλές κακές τοποθετήσεις. Έκανε και ορισμένες επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αυτό δεν λέει κάτι.

Ενδεχομένως ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να του είχε δώσει ορισμένα παιχνίδια παραπάνω κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώστε να είναι πιο έτοιμος σε περίπτωση που τον χρειαστεί, όπως και έγινε.