Ο Μπάρκας δεν ξεχνά όσους τον βοήθησαν

Μιχαηλίδης για Μπάρκα: «Τα έργα και οι πράξεις μιλάνε από μόνα ...

Ο Βασίλης Μπάρκας μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Σέλτικ και την ανακοίνωσή του από την ομάδα της Σκωτίας και τις δηλώσεις που έκανε για τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει με τη νέα του ομάδα, μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα των "κιτρινόμαυρων" για να αποχαιρετήσει την ΑΕΚ και τους οπαδούς της.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας μάλιστα ευχαρίστησε τόσο την ΑΕΚ για όσα του πρόσφερε όσο και τον ίδιο τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη για την ευκαιρία που του έδωσε να αναδειχθεί αλλά και το γεγονός πως σεβάστηκε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

"Οφείλω, πρώτα απ’ όλα, ένα μεγάλο προσωπικό «ευχαριστώ» στον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, γιατί ήταν εκείνος που μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία για την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη. Ήταν εκείνος που πρώτος με πίστεψε για να ενταχθώ στην ΑΕΚ, εκείνος που με υποστήριξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και εκείνος που με βοήθησε και κατάλαβε ότι είχε έρθει η ώρα για μένα να κάνω το βήμα παραπάνω, σεβόμενος απόλυτα και τη δική μου επιθυμία."

Παράλληλα ο διεθνής γκολκίπερ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ με τους οποίους συνεργάστηκε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ενώ μέσω ανάρτησης του στο Instagram, ευχαρίστησε προσωπικά τον προπονητή που τον βοήθησε τα μέγιστα, τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον κ. Μιχαηλίδη που δούλεψε μαζί μου μέχρι και την τελευταία ημέρα και στάθηκε συνεχώς δίπλα μου, κυρίως μετά τους τραυματισμούς που είχα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλους τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μοιράστηκα τα ίδια αποδυτήρια. Τους ευχαριστώ για τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό μου, για όσα όλοι μαζί πετύχαμε, για τις χαρές και τις πίκρες που ζήσαμε, για τις νίκες και τις ήττες που κάναμε, για τις μεγάλες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που μοιραστήκαμε, για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε, για την κάθε στιγμή που πέρασα μαζί τους στα Σπάτα όλο αυτό το διάστημα."