Η κουτσουρεμένη 8η αγωνιστική

 

0-0 στα Γιάννενα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναιτωλικό, με τους δύο τερματοφύλακες να παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα. Πολύ καλός ο Χουτεσιώτης και πάλι που συνεχίζει το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων και δείχνει ότι θα είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ στη λίγκα τη φετινή σεζόν αν συνεχίσει μ' αυτόν τον τρόπο.

Ο Κνετ είχε αρκετές φάσεις στην εστία του και έδειξε καλό πρόσωπο και είναι από τους βασικούς λόγους που ο Παναιτωλικός έφυγε από τα Γιάννενα με την ισοπαλία.


Ένας Ατρόμητος βγαλμένος απ' τα παλιά, χτύπησε στο τέλος τον Παναθηναϊκό με έναν παίκτη που μας έχει συνηθίσει να σκοράρει σε κομβικά σημεία των αγώνων, αλλά και γενικότερα σε μεγάλα παιχνίδια, στις ομάδες που έχει παίξει, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στα υπέρ του Λάζαρου και ο σεβασμός που έδειξε κατά τον πανηγυρισμό του στο γκολ απέναντι σε μία πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό. Για τον Διούδη ήταν αδύνατο να αντιδράσει σ' αυτή την κεφαλιά, όπως νομίζω και για κανέναν τερματοφύλακα γενικότερα. Ο Γιαννιώτης ήταν αρκετά καλός στο ΟΑΚΑ, κράτησε το μηδέν για την εστία του και βοήθησε τον Ατρόμητο όποτε χρειάστηκε.


Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο, με τον Σα σε μία φάση που χρειάστηκε να δείχνει ότι είναι έτοιμος και να αντιδρά σωστά. Έδειξε γιατί είναι αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό για ακόμα μία φορά. Ο Βάτερμαν δεν έχει ευθύνη για τα γκολ, εκτέθηκε από την άμυνά του και εκτελέστηκε από του επιθετικούς του Ολυμπιακού.


Μία επαγγελματική νίκη για τον ΠΑΟΚ, με τα πέναλτι που κέρδισε όμως να είναι κάπως τραβηγμένα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ματς αυτό θα ήταν η ισοπαλία, ενώ ο Απόλλων τιμωρήθηκε χωρίς λόγο, κυρίως στο δεύτερο πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του, στο οποίο θεωρώ δεν υπάρχει παράβαση. Ο Απόλλων θα βρει το δρόμο του με τον έμπειρο Γιώργο Παράσχο και σύντομα θα ανακάμψει και βαθμολογικά. Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, δεν έχουν καμία ευθύνη για τα γκολ, τόσο ο Βέρχουλστ όσο και ο Ζίβκοβιτς.