ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (4η Αγωνιστική)


 
Γεία σας φίλοι μου και πάλι μαζί για να αναλύσουμε την Απόδοση των τερματοφυλάκων της SUPER LEAGUE για την 4η αγωνιστική!!


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  2:1

Καλό ποδόσφαιρο από δυο καλές μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Καλύτερη η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε δίκαια το Λεβαδειακό ο οποίος προσπάθησε αλλά μέχρι εκεί.

ΣΟΥΛΗΣ :   Ήταν σταθερός σε όλο το παιχνίδι αλλά πάλι δέχτηκε γκολ από μακρινό σουτ στην γωνία του ελέγχου του. Νομίζω ότι είχε αργή σκέψη και άργησε να αντιδράσει ας σημειωθεί ότι και την περασμένη αγωνιστική με την Α.Ε.Κ δέχτηκε γκολ έξω από την μεγάλη περιοχή (το 1ο γκολ). Ανεξάρτητα από αυτό συνεχίζω να πιστεύω ότι παίζοντας συνεχώς θα γίνεται καλύτερος .

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Δεν έχει ευθύνη για τα γκολ αλλά δεν έκανε το παραπάνω για να δικαιολογήσει την παρουσία του. Η συνεχείς δουλειά και τα παιχνίδια θα του δώσουν αέρα.

Ο.Φ.Η – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   1:2

Η παραίτηση των διοικούντων ότι καλύτερο για τον Ο.Φ.Η. !!!
Πολύ καλός ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαίο τρίποντο στην Κρήτη !!!! πολύ ποιοτική ομάδα του Αγρινίου και πολύ σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Γ. Αναστασίου. 
Για τον Ο.Φ.Η τα έχει πει ο Ν.Νόπλιας και δεν έχει νόημα να τα πω και εγώ. Ο Νίκος είναι ποδοσφαιράνθρωπος  και ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται η ομάδα εγώ θα μιλήσω για τον τερματοφύλακα…..

ΣΤΙΦΕΝΣ :Ανεπαρκής και βαρύς τερματοφύλακας. Έπρεπε να βοηθήσει τον Ο.Φ.Η στα δυο αυτά μακρινά σουτ και να δώσει ανάσες στην ομάδα του δηλώνοντας παρών !! Τώρα θα μου πείτε έγινε κόντρα στο 1ο γκολ και δεν έβλεπε στο 2ο  κ.τ.λ.π…. Από δικαιολογίες βρίσκουμε αν θέλουμε πολλές…..  Δυστυχώς ο εκμορντενισμός στην θέση του τερματοφύλακα και η παράλογη χρήση  computer σε βάρος μιας ρεαλιστικής προπόνησης στο γήπεδο είναι τις πιο πολλές φορές καταστροφική . Ευθύνεται και στα δυο γκολ.

ΑΝΕΣΤΗΣ : Σταθερή αξία στο ποδοσφαιρικό γιγνεσθέ. Παίζει άνετα σε μεγάλο club. Είναι σε πολύ Καλό «φεγγάρι» και γεμάτος εμπειρίες! Καμιά ευθύνη για το γκολ το οποίο ήταν άπιαστη φωτοβολίδα στο Γ της εστίας !!


ΙΩΝΙΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.  1:4

Τι να πω για τον Ατρόμητο μόνο θαυμασμό!!! Πάτησε τον Ιωνικό και τον κέρδισε δίκαια με ευρύ σκορ. Ο Coleman πήρε την ταυτότητα του προπονητή του Ιωνικού. Ο Ατρόμητος είχε καθοδηγητή σοβαρό στον πάγκο του ενώ ο Ιωνικός είχε πρόβλημα με το συγκεκριμένο κομμάτι και όχι μόνο …. Φαινόταν ότι η μια ομάδα ήταν καλοκουρδισμένη μηχανή και η άλλη έπαιζε άναρχα χωρίς αρχή και τέλος…. Και τώρα πάμε στο δια ταύτα για τους τερματοφύλακες ….

ΧΟΥΤΕΤΣΙΩΤΗΣ :  σίγουρα δεν ήταν σε καλό βράδυ. Αλλά τι να πεις γιαυτόν τον εξαιρετικό τερματοφύλακα ;  που τα τελευταία  3 χρόνια κάνει καταπληκτικές χρονιές ; κάποτε θα γινόταν και αυτό να κάνει μια άσχημη εμφάνιση. Πέρσι ήρθε με φόρα από τα Ιωάννινα και ήταν ο στυλοβάτης του Ιωνικού!!  Φέτος δεν έχει βρει τα πατήματά  του. Είναι τερματοφύλακας που πίστευα και πιστεύω. Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό ήταν τυχαίο γεγονός !!!

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Ο τερματοφύλακας της ομάδα που έχει κερδίσει με το συντριπτικό 1-4 αν μη τι άλλο έχει και αυτός μερίδιο στην επιτυχία . αυτό που του αναλογεί., θα σταθώ στο γκολ φάουλ που δέχτηκε  είμαι βέβαιος ότι γνωρίζει καλά τον παίκτη του Ιωνικού που είναι σπεσιαλίστας σε αυτά τα χτυπήματα τόσος θόρυβος έγινε την περασμένη εβδομάδα στο γκολ που έβαλε στον Βατσλίκ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Όταν κάτι γνωρίζεις παίρνεις και τα «μέτρα» σου το μόνο εύκολο είναι να λέμε « έλα μωρέ εκεί που πήγε δεν πιάνετε» όλα πιάνονται όλα τρώγονται. Αν θέλεις όμως να καθιερωθείς σαν καλός τερματοφύλακας και μην θεώρησε μετριότητα και πρέπει να βγάζεις & τέτοιες φάσεις !!!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΒΟΛΟΣ  1 :1

Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός δεν έπεισε….. η ομάδα είναι «άρρωστη» με πολλά προβλήματα. Ο Βόλος τα έδωσε όλα και πήρε πανάξια το βαθμό της ισοπαλίας.

ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν ευθύνεται για το γκολ !!!

ΚΛΕΙΜΑΝ :  Ήταν εκπληκτικός κράτησε για μια ακόμη φορά την ομάδα του στις δύσκολες στιγμές . Πιστεύω έχει το μεγαλύτερο μερίδιο από όλους στην επιτυχία της ομάδας. Για το γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη τον εκτέλεσε ο El Arrabi. Αν συνεχίσει έτσι με τέτοιες εμφανίσεις ο Ισραηλίτης τερματοφύλακας βλέπω να κάνει μεταγραφή. Το θέμα είναι να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και να αποφύγει τις γκάφες.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ Θ. 0:2

Νίκη με 2-0 για τον Άρη  και ελπίζει για καλύτερες μέρες με τον καινούργιο προπονητή. Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε μια ακόμα αγωνιστική δίχως τρίποντο.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Ήταν πάρα πολύ καλός και βάστηξε τον Άρη σε δύσκολες στιγμές. Είναι τερματοφύλακας με πολύ σωστές προδιαγραφές και πάλι φέτος θα είναι ο  «ακρογωνιαίος λίθος» του Άρη.

ΤΣΙΦΤΣΗΣ : Στην πρώτη του φετινή εμφάνιση ήταν άτυχος που έχασε η ομάδα του…..  Είναι νέο παιδί ελπιδοφόρος τερματοφύλακας. Αν ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να τον βάζει να παίζει δείχνοντας του εμπιστοσύνη θα φτάσει ψηλά. Είναι τερματοφύλακας με μεταπολιτική αξία. Εγώ θα πω ότι δεν ευθύνεται για τα γκολ για πολλούς και διάφορους λόγους. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Α.Ε.Κ 2:1

Για να πετύχει μια ομάδα το 4x4 δεν είναι τυχαίο γεγονός και ούτε γίνεται απλά. Ο Ιδιόκτητης ( κ. Γιάννης Αλαφούζος) του club είναι η ήρεμη δύναμη του την μεταδίδει σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και ο προπονητής της ομάδας που είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή που  ο κ. Γιοβάνοβιτς με την προσωπικότητα του έχει μεταδώσει σε όλη την ομάδα το σωστό και υγείες ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι  η προσωπικότητα του προπονητή αντανακλά πάντα στην ομάδα . Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια την Α.Ε.Κ  και γέμισε αισιοδοξία τον κόσμο για το μέλλον που σίγουρα θα φέρει τίτλους ( πρωτάθλημα) και πάλι θα λένε όλοι «PANATHINAIKOS» στην Ευρώπη.

Η Α.Ε.Κ είναι μια νέα ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα και προπονητικό team  καινούργιο. Πιστεύω  όμως με την είσοδο στην  «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»  και την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα ίσως δούμε μια Α.Ε.Κ. που θα μας εκπλήξει ευχάριστα. Νομίζω  πως βρίσκεται σε καλό δρόμο (εκτός απρόοπτου).

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Ήταν για μια ακόμη φορά ο «κέρβερος»  κάτω από την εστία του Παναθηναϊκού , στην ολύμπια ψυχραιμία του αρχίζουν τελειώνουν όλα!! Βγάζει την ιταλική σχολή τερματοφυλάκων σε όλο της το ταλέντο. Φυσικά και δεν ευθύνεται για το γκολ. Και να κλείσω με τον Μπρινιόλι είναι τερματοφύλακας για σεμινάριο και μάθημα στους τερματοφύλακες .


ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ :  Τα ίδια πιστεύω και για τον γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. και ας είναι από διαφορετική σχολή τερματοφυλάκων. Έκανε πολύ δύσκολες επεμβάσεις, φάσεις που ήταν γκολ και εκείνος της καθάρισε. Για τα πέναλτι δεν φέρει καμιά ευθύνη . 

Π.Α.Ο.Κ – ΛΑΜΙΑ  1:0

Δύσκολα ο Π.Α.Ο.Κ. επιβλήθηκε της Λαμίας η οποία προσπάθησε να πάρει κάτι καλό αλλά δεν τα κατάφερε. Πρωταγωνιστές ήταν οι δυο τερματοφύλακες.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ :  Όπως  έχουμε πει δείχνει κάθε αγωνιστική το πόσο μεγάλο ταλέντο και τείνη στο πέρασμα των χρόνων να καθιερωθεί σαν πολύ καλός τερματοφύλακας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Άλλωστε ήρθε από ευρωπαϊκή ομάδα. Είχε και μια άτυχη στιγμή έναν τραυματισμό (διάσειση) & αντικαταστάθηκε προς το τέλος του αγώνα. Πάντως και χθες βοήθησε πολύ να πάρει ο Π.Α.Ο.Κ το ματς και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του με ουσιαστικές όσο και ωραίες επεμβάσεις.

ΣΑΡΑΝΟΦ : Αυτός ο τερματοφύλακας έχει καθιερωθεί στην συνείδηση  όλων των Ελλήνων φιλάθλων σαν ένας αξιοπρεπείς αθλητής ο οποίος φροντίζει κάθε Κυριακή να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και να προσφέρει ασφάλεια στην ομάδα του  και χθες ήταν εξαιρετικός κάνοντας την δουλειά όσο καλύτερα μπορούσε. Καμιά ευθύνη για το γκολ !!!