ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 3η Αγωνιστική)


 

Καλησπέρα φίλοι μου και είμαστε πάλι μαζί για να αναλύσουμε την Απόδοση των τερματοφυλάκων της SUPER LEAGUE για την 3η αγωνιστική.


ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ   0:0

Παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες !!!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ήταν καλός αλλά έκανε  σημαντικό λάθος δίνοντας πάσα με τα πόδια σε αντίπαλο & το σουτ στην συνέχεια της φάσης το εξουδετέρωσε σωστά !! Τέτοια λάθη πρέπει να αποφεύγονται !!!

ΣΑΡΑΝΟΦ : Απλά σταθερός !!!



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ   3:1

Μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά ο Ολυμπιακός  ακόμα δεν είναι στα καλύτερά του !!!

ΒΑΤΣΛΙΚ : Πάλι δέχτηκε Γκολ καρμπόν όπως με την Μακάμπι Χάιφα μακρινό φάουλ από την καπερναούμ!! Πώς είσαι τόσο σίγουρος κύριε Βατσλίκ  ότι δεν θα περάσει από το τείχος ή θα έρθει εκεί που είχες τοποθετηθεί ( στο 1,5 μέτρο από το κάθετο δοκάρι ; ) 6 μέτρα από εκεί που πήγε η μπάλα. Δηλαδή δεν ήξερες ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι σπεσιαλίστας σε τέτοιου είδους χτυπήματα ; Δεν σου έδειξαν βίντεο ;  παραλίγο να γινόταν η ζημιά  & στην πραγματικά ωραία σου απόκρουση στην κεφαλιά του αντιπάλου, αλλά & εκεί έχεις την ευθύνη διότι δεν βγήκες να μαζέψεις την μπάλα & έγινε αυτή η φάση , διότι πως κοντινές τέτοιες αποκρούσεις θα κάνεις ; αν δεν βγεις να καθαρίζεις την φάση από τα 20-25 μέτρα & κάθε στιγμή η μπάλα πέρναγε στα 2 μέτρα της γραμμής της εστίας σου ;

 Γνώμη μου είναι ότι αυτός ο τερματοφύλακας έχει πρόβλημα με τα πόδια του και ειδικά σίγουρα με την συναρμογή και τον βηματισμό του. Αλλά καλού κακού ας τον πάνε & σε οφθαλμίατρο για να ελέγξουν τα μάτια του !!


ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Εκτέθηκε από την άμυνα του !! Δεν έχει ευθύνη για τα γκολ κατά τα αλλά, όπου χρειάστηκε ήταν παρών.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  1:0

Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός  έδειξε σταθερότητα & έκανε μια επαγγελματική νίκη !! Βέβαια το φτωχό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του ματς . ο Παναθηναϊκός έκανε πολλές τελικές και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ !!! Πάντως η ομάδα είναι πολύ δουλεμένη και δεν φαίνεται διατιθεμένη να αφήσει την 1ή θέση .

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Και πάλι  πολύ σταθερός σε μια φάση που χρειάστηκε  έκανε μεγάλη επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ. Αν και πιστεύω πως μπορούσε να βγει να μαζέψει την μπάλα που ερχόταν από πολύ ψηλά αλλά εκ του αποτελέσματος είχε μάλλον δίκιο που δεν βγήκε.


ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Ήταν καλός σε όλο το παιχνίδι αλλά έχει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε ( έκανε άστοχη έξοδο) ανεξάρτητα από αυτό έχει προσόντα να προχωρήσει !!



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ –ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  1:1

Καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες και δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα !!!

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Σήμερα ήταν σταθερός και θα έλεγα αν προσέξει τις λεπτομέρειες θα πάει  καλά. Γιατί η λεπτομέρεια είναι αυτή που θα σε «απογειώσει» & αυτή που θα σε «καταστρέψει» . Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη.

ΑΝΕΣΤΗΣ : Πολύ καλός για μία ακόμη φορά τερματοφύλακας γεμάτος εμπειρία για το γκολ δεν ευθύνεται.


ΒΟΛΟΣ  -  Ο.Φ.Η.  0:1

Έξυπνα στημένος ο Ο.Φ.Η. από τον Νίκο Νόπλια πήρε το ματς από μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Βόλος .

ΚΛΕΙΜΑΝ: Δεν φταίει για το γκολ , ήταν λίγο νευρικός και έκανε παρακινδευμένες ενέργειες.

ΣΤΙΒΕΝΣ : Ήταν σταθερός δίχως να χρειαστεί να κάνει την δύσκολη επέμβαση. Διότι ο Ο.Φ.Η. είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία . Και του καθάρισε πολλές φάσεις μπροστά από την εστία.


Α.Ε.Κ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  2:0

Η Α.Ε.Κ προσπάθησε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα . Έχω την αίσθηση ότι μπαίνοντας στην ΄΄ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ΄΄ σε 15 μερες θα είναι ακόμη καλύτερη!!!!

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Ήταν σταθερός !!!

 ΣΟΥΛΗΣ :  Νομίζω ότι αυτός  ο τερματοφύλακας εάν παίζει συνέχεια θα γίνεται καλύτερος !!!  Για τα γκολ δεν μπορώ να πω ότι φταίει αλλά δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Ίσως  να μην είχε ορατότητα ειδικά στο πρώτο γκολ !!!


ΑΡΗΣ – Π.Α.Ο.Κ  0:0

Άλλη  μια ντροπή του ποδοσφαίρου και με ξένο διαιτητή παρακαλώ !!
Είπαμε ντέρμπι  με πάθος και δύναμη να χαρούν ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι και να καλό ποδόσφαιρο οι ομάδες. Αυτές οι δυο ομάδες είναι έτοιμες ανά πάσα ώρα και στιγμή να παίξουν ξύλο και οι πάγκοι δεν βοηθούν να γίνει καλό ματς . Και οι ξένοι παίκτες  δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και τους δίνει εργασία .

ΚΟΥΕΣΤΑ : Πολύ σταθερός με πολύ καθοριστικές επεμβάσεις.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Θα γίνει σπουδαίος τερματοφύλακας έχει την στόφα και το μέταλλο του σύγχρονου τερματοφύλακα. Νομίζω χθες το βράδυ έδωσε τα διαπιστευτήρια του με σπουδαίες επεμβάσεις και την απόκρουση του πέναλτι.