ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (5η Αγωνιστική)


 



Γεία σας φίλοι μου και πάλι μαζί για να αναλύσουμε την Απόδοση των τερματοφυλάκων της SUPER LEAGUE για την 5η αγωνιστική!!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ  0:0

Καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι…. Ο Ατρόμητος μετά την εκπληκτική του νίκη με τον Ιωνικό δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο αλλά ο «Άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι «παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις μην το χάσεις» και ο Ατρόμητος δεν έχασε και ο 1 βαθμός είναι καλός. ( οι ομάδες είχαν από 1 δοκάρι)

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Πέρασε ήσυχο βράδυ αλλά σε δυο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά !!!! 

Η Λαμία πήρε αυτό πού ήθελε θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία!!!!

ΣΑΡΑΝΟΦ :  Και αυτός πέρασε πολύ εύκολο βράδυ , αλλά μια ευγενική παρατήρηση με όλο τον σεβασμό και αξιοπρέπεια στα πιστεύω του άλλου . Όταν μπαίνεις στο γήπεδο κάνεις με πίστη τον σταυρό σου και λες : « Θεέ μου να μπω γερός και να βγω γερός» τώρα όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι και δείχνουν ανασφάλεια που δεν χωρούν στο χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικά στην θέση του τερματοφύλακα ο Νοών Νοείτω.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ –Α.Ε.Κ  0:2

Στην ανάλυση της προηγούμενης αγωνιστικής είχα γράψει ότι η Α.Ε.Κ βρίσκεται σε καλό δρόμο και το απέδειξε στο προχθεσινό ματς. Έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε πολύ δίκαια!!!
Και πιστεύω ότι με αυτά τα «βουνά» αμυντικούς μπροστά από τον Στάνκοβιτς δύσκολα θα δέχεται τέρμα & η δουλειά του Στάνκοβιτς ή του Αθανασιάδη θα γίνεται πιο εύκολη.

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Είχε εύκολο βράδυ προχθές δίχως να χρειαστεί να καθαρίσει φάση.

Ο Παναιτωλικός παρότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο Γ.Αναστασίου έχει φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πίεση της Α.Ε.Κ.

ΑΝΕΣΤΗΣ : Προσπάθησε αλλά δεν νομίζω ότι έχει ευθύνη για τα γκολ……βάστηξε τετ α τετ  και ότι άλλο έγινε αλλά οι φάσεις των γκολ ήταν δύσκολες . Το ότι είναι τερματοφύλακας αξιώσεων είναι δεδομένο !!!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  3:0

Αυτός ο Παναθηναϊκός δεν σταματιέται με τίποτα…. Πετάει σε τρελές ταχύτητες σαν τα «RAFAL».Για μια ακόμη φορά έκανε χαρούμενο τον κόσμο του. Πρέπει  να γίνει γρήγορα το καινούργιο γήπεδο διότι σε λίγο θα γίνεται  «μάχη» για ένα εισιτήριο  στο ιστορικό γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας ακόμα και στα πιο αντιεμπορικά παιχνίδια .

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Ήταν θεατής και καθοδηγητής σε όλο το παιχνίδι , πολύ εύκολα πέρασε. 

Μεγάλη η  διαφορά ποιότητας της συμπαθούς ομάδας των Ιωάννινων  που προσπάθησε αλλά ήταν πολύ δύσκολο να αντισταθεί σε αυτόν τον Παναθηναϊκό . Ακόμη και με τον Σούλη στην ενδεκάδα πάλι θα έχανε και μια και λέμε για τον Σούλη πολύ κρίμα για το παλικάρι μακάρι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός και να επανέλθει γρήγορα υγιείς και δυνατός !!!! Αυτά συμβαίνουν στην δουλειά μας… Ας είναι καλά !!! τώρα που άρχισε να παίζει  έπαθε ζημιά ατυχία μεγάλη !!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : Αντικατέστησε τον Σούλη είναι ένα νέο παιδί που δεν έχει ακόμα πολλά παιχνίδια έχει παίξει βέβαια στην Ιταλία στις μικρές κατηγορίες και πρέπει να τύχει μεγάλης υποστήριξης… Αυτό ήταν Μάθημα….  Τώρα  στο 1ο γκολ δεν έχει καθόλου ευθύνη και εξηγώ : εσένα που σε βάζουν στο τείχος πρέπει να ξέρεις τον ρόλο σου και τι πρέπει να κάνεις βλέποντας να έρχεται η μπάλα επάνω σου και όχι να γυρνάς την πλάτη σου και να περνάει η μπάλα εκθέτοντας τον τερματοφύλακα σου και την ομάδα γενικότερα….. Αν  φοβάσαι μη μπαίνεις στο τείχος. Ανοίγει  σαν « γαρύφαλλο» έτσι άνοιξε και μπήκε το γκολ . Η καθολική ευθύνη στο 2ο γκολ ανήκει στον Αθανασίου, είναι κλασικό λάθος του τερματοφύλακα που λίγο πολύ το έχουν κάνει όλοι. Για αυτό φίλε μην στεναχωριέσαι αυτά συμβαίνουν είσαι καλός τερματοφύλακας δούλεψε και θα φανείς… Για το 3ο γκολ καμία ευθύνη . Να είσαι καλά και αυτά διορθώνεται.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1:1

 Καλοί και ισορροπημένο σε όλα τα στατιστικά και στα γκολ. Καλοί και οι δυο τερματοφύλακες τόσο ο ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ όσο και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πήγαν καλά δίχως ευθύνη στα γκολ.

Ο.Φ.Η – Π.Α.Ο.Κ  1:1

Όταν η μπάλα τιμωρεί….
Πολύ πάθος από την ομάδα του Ν. Νόπλια και δικαιώθηκε έστω και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΣΤΙΒΕΝΣ :  Όπου χρειάστηκε στάθηκε σωστά για το γκολ δεν φέρει ευθύνη. Ακόμη και μέσα στην εστία του να έμενε δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι….. Διότι βγαίνοντας και κλείνοντας σωστά βέβαια το οπτικό πεδίο του επιθετικού μικραίνει ο χρόνος αντίδρασης . Άλλο να δεχτείς του σουτ όμως από τα 18 μέτρα και άλλο από τα 8 μέτρα περίπου. Ανεξάρτητα από αυτό όμως το σουτ και η εκτέλεση ήταν τέλεια !!!

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Στάθηκε παρά πολύ καλά. Για το γκολ δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο…. Πολλές ευκαιρίες έχασε ο Π.Α.Ο.Κ να σημειώσει 2ο γκολ και να καθαρίσει το ματς αντί αυτού δέχτηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Και ουσιαστικά τιμωρήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο η μπάλα τιμωρεί ….

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2:1

« ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΡΗΣ Ο ΘΕΟΣ»

Τρομερός ο Άρης με προπονητή με προσωπικότητα « αυτόν δεν μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός ; » με παίκτες πραγματικά μπαλαδόρους. Όλοι παίζουν σε υψηλό επίπεδο π.χ ο Κουέστα παίζει άνετα στον Ολυμπιακό και σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα!!

ΚΟΥΕΣΤΑ: Ήταν πολύ καλός σε όλο το ματς για το γκολ δεν φταίει γιατί ήταν πραγματικά «Ποίημα» το γκολ του Γ. Μασούρα και η πάσα του Κορεάτη Hwang In Beom φανταστική!!!

Για τον Ολυμπιακό μια από τα ίδια ΧΑΛΙΑ  πολύ μαυρίλα…. Μαύρα σύννεφα επάνω απ’ το Λιμάνι έχασε δίκαια από τον Άρη….. Ευτυχώς που έδιωξε αυτόν τον απαράδεκτο προπονητή αλλά αυτός πως πέρασε μέσα στο Ρέντη ;  Δεν τον είδαν ότι είναι άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα & δεν μπορεί να εμφυσήσει στην ομάδα αισιοδοξία και σιγουριά ;  Το έχω ξαναπεί η προσωπικότητα του προπονητή αντανακλά στην ομάδα και αυτός ο τύπος δεν το διέθετε.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο του!!!! 

Ο Κορεάτης Hwang In Beom είναι τρομερό εργαλείο τι πάσα ήταν αυτή ;  
και ο Γ. Μασούρας άψογη εκτέλεση γκολ ποίημα για σεμινάριο και μετά το Χάος ……..

ΒΑΤΣΛΙΚ :  Είναι φανερό  ότι είναι ντεφορμέ συν ότι αλλά προβλήματα έχει. Μεγάλη ευθύνη στο γκολ με λάθος έξοδο!!
Ένας ντεφορμέ τερματοφύλακας  δεν μπορεί να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμα του με το συνεχές παίξιμο θέλει ξεκούραση.

Τώρα πολύ λόγος γίνεται για να πάρει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός. Τι έχει στο βάθος του Ρέντη ο Ολυμπιακός από Τερματοφύλακες ;;; έχουν ψάξει ;;;;;  Ο Τζολάκης  ο Κρίνστινσον ακόμα και ο Νίκας που είναι στον Ολυμπιακό Β΄ !! δηλαδή πόσο θα « ματώσεις» από λάθη που πιθανόν να γίνουν και μπορεί να μην γίνουν δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο διότι είναι πολύ «ευαίσθητο» το κομμάτι με τους τερματοφύλακες. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί αξιόπιστη λύση.

Υ.Γ. Παίρνεις καλό  προπονητή με προσωπικότητα φτιάχνεις δυνατή αμυντική γραμμή που δεν θα «κάψει» τον οποιοδήποτε τερματοφύλακα που χρησιμοποιείς…..

ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2:0

Ο Βόλος έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει !!!!!

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου ο Βόλος και κέρδισε τον Ιωνικό. Ομάδα με πολύ τεχνίτες παίκτες που πραγματικά « μιλούν στην μπάλα» χαίρεσαι να τους βλέπεις. Δεν υπάρχει περίπτωση παίκτης του Βόλου να μην είναι καλός Ντριμπλέρ και να μην είναι καλός στο ένας εναντίον ενός. 

ΚΛΕΙΜΑΝ : Σταθερότατος  για ακόμη μια φορά!!!

Ο Ιωνικός θα δυσκολευτεί πολύ φέτος. Ο προπονητής του δείχνει να τα έχει χαμένα ίσως χρειάζεται ηλεκτροσόκ να συνέλθει η ομάδα. Αυτό πρέπει να  το δουν οι διοικούντες της ομάδας.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Ο Λευτέρης δεν έχει  καμιά ευθύνη στα γκολ. Σίγουρα  κακή αμυντική λειτουργία. Όπου χρειάστηκε ειδικά στο Α΄ ημίχρονο κράτησε την ομάδα σε 2 περιπτώσεις και στο Β΄ Ημίχρονο  ήταν σταθερός !!!!