ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 14η Αγωνιστική)


 
Ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στην Super League και εμείς στο εβδομαδιαίο μας άρθρο για τους Τερματοφύλακες της αγωνιστικής και όχι μόνο …. 


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ  1:1
« Δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1»

Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να έχουν πάρει το παιχνίδι αλλά τελικά και ο πόντος που πήραν καλός είναι. «παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις μην το χάσεις»


ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ : Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Έχει  δεχτεί πανομοιότυπα γκολ σε  2 παιχνίδια με τον Άρη σε μακρινή απόσταση…. Κάτι φταίει…..Ας το προσέξουν λίγο το θέμα γιατί είναι καλός τερματοφύλακας.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Πολύ λάθος τοποθέτηση από έναν καλό τερματοφύλακα όπως ο Κουέστα. Το γκολ που δέχτηκε ο Άρης θα το θεωρήσω τυχαίο γεγονός, λόγω του ότι έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του.

Α.Ε.Κ – ΛΑΜΙΑ  3:0
« Van Weert  (ο Εκτελεστής)  »

« Όταν έχεις έναν πίσω να τα πιάνει και ένα μπροστά να τα βάζει μην φοβάσαι !!! » 

Και εχθές η Α.Ε.Κ χρειάστηκε μόνο τον μπροστινό Tomas van Weert και πήρε το ματς , ο πίσω (τερματοφύλακας) δεν χρειάστηκε. 

Η Α.Ε.Κ έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και νίκησε δίκαια. Αναγκαίος ο Ολλανδός επιθετικός.

Η Λαμία λίγα πράγματα.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Το πιο ήσυχο απόγευμα πέρασε δεν είχε καθόλου πίεση. Μόνο μια κόντρα όμως μπλοκάρισε γρήγορα την μπάλα με γρήγορο γύρισμα του κορμιού του.

ΣΑΡΑΝΟΦ : Βοήθησε όσο μπορούσε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε καθοριστικές επεμβάσεις και βάστηξε το μηδέν. Για τα γκολ έχω να πω  ότι στην πρώτη κεφαλιά του Ολλανδού ήταν δύσκολο στην δεύτερη όμως νομίζω ότι έπρεπε να είχε βγει να διώξει την μπάλα. Όπως  και στο 2ο γκολ ήταν πολύ μέσα στην εστία του ενώ η μπάλα παιζόταν στην σέντρα ίσως να προλάβαινε το άνοιγμα στο κοντρόλ και να έδιωχνε αν έπαιζε πιο έξω. Το έχω ξαναπεί ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που στέκεται με αξιοπρέπεια πάρα το ότι είναι μεγάλης ηλικίας και « παλιάς κοπής».


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ  0:0
« Αστέρας - Κλέϊμαν 0:0 »

Ματς για έναν τερματοφύλακα…… 

ΚΛΕΙΜΑΝ : Είναι ο υπαίτιος του 0-0 που με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του ο Βόλος πήρε την ισοπαλία. Το έχω ξαναπεί πολύ καλός τερματοφύλακας ο Ισραηλίτης .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Πέρασε πολύ ήσυχα το απόγευμα του.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2:2
« Αυτοκτονία του Ολυμπιακού »

Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τα επεισόδια ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 2-2. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε άνετα να φύγει νικητής αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε και τελικά δικαιώθηκε.

ΣΟΥΛΗΣ : Κράτησε αλλά χρειάζεται το κάτι παραπάνω να δώσει για να ωφελείται η ομάδα. Καλός σε γενικές γραμμές.

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Δεν βοήθησε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές που χρειάστηκε. Όταν είσαι τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι «άτρωτος» στα δύσκολα που σε χρειάζεται η ομάδα. !!!

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  1:1
« Ένας ψυχωμένος Ιωνικός έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό»


 Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είχε καθαρίσει το ματς από το 1o ημίχρονο αλλά λίγο η ατυχία «Δοκάρι» λίγο ότι ήταν φλύαρος  πήγε το ματς με δική του ευθύνη στην « Ρώσικη Ρουλέτα» και έτσι στα τελευταία λεπτά το εύθραυστο 0-1 έγινε 1-1 και το ματς έγινε ντέρμπι κρίμα έδωσε δικαιώματα ο Παναθηναϊκός.

ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ : Είχε άτυχη στιγμή στο γκολ ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, αλλα και η άμυνα που ήταν να βοηθήσει ; ήταν ένα κλασικό λάθος τερματοφύλακα. Εάν δεν σε βοηθήσουν στην προσπάθεια τελείωσες το έφαγες το γκολ , αν έχεις τύχης βοηθείας μπορεί να φανεί ότι το έσωσες και την ομάδα συμβαίνουν αυτά. Όμως  ο Λευτέρης είναι αυτός που στο 2ο ημίχρονο κράτησε με δύσκολες επεμβάσεις την ομάδα μέσα στο παιχνίδι και αφού άντεξε την πίεση του Παναθηναϊκού έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα και ισοφάρισε. Μεγάλος συντελεστής στην ισοπαλία ο Χουτεσιώτης.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Γενικά είχε ήσυχο απόγευμα και στο γκολ πρέπει να μην είχε ορατότητα αλλά και ο παίκτης του Ιωνικού άλλαξε πόδι πολύ γρήγορα και ίσως αυτό τον έκανε να αργήσει λίγο στην αντίδρασή του. Ελπίζω να συνεχίσει τον καταπληκτικό πρώτο γύρο που με τις επεμβάσεις του κράτησε πολλές φορές τον Παναθηναϊκό μέσα στο παιχνίδι και ήταν ο βασικός συντελεστής της πορείας της ομάδας

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0:1
« Ατρόμητη απόδραση από το Γεντί Κουλέ»

Επανήλθε στο πρωτάθλημα με πολύ μεγάλη νίκη ο Ατρόμητος με 0-1 επί του Ο.Φ.Η . Ενός Ο.Φ.Η. ακόμα ψάχνεται, να βρει τα πατήματά του. Ήταν βέβαια και άτυχος στην φάση με το δοκάρι. Νομίζω ότι αρχίζει ο «Γολγοθάς» για τον Ο.Φ.Η.. Ο Ατρόμητος είναι δουλεμένη και πολύ καλή ομάδα και θα στοχεύσει στην καλύτερη δυνατόν θέση στην τελική κατάταξη .

 ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ :  Πολύ καλός σήμερα ο Ανδρέας έκανε σταθερό παιχνίδι και βοήθησε την ομάδα σε δύσκολες στιγμές. Ήταν εξαιρετικός !!!

ΜΑΝΔΑΣ : Λίγα πράγματα από τον άλλοτε τερματοφύλακα του Ατρομήτου. Στην φάση του γκολ δεν στάθηκε στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων που περνά ο Ο.Φ.Η. Η ομάδα της Κρήτης έχει ανάγκη βαθμών και ο τερματοφύλακας που υπερασπίζεται την εστία της πρέπει να κάνει το παν για να την κρατά αλώβητη και ειδικά σε τέτοια παιχνίδια όπως με τον Ατρόμητο .

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.  0:2
«Επαγγελματική Νίκη»

Ο Π.Α.Ο.Κ ήθελε περισσότερο το ματς  και το πήρε δεν απειλήθηκε από τον Παναιτωλικό. Επέστρεψε  ποιος έτοιμος ο Π.Α.Ο.Κ. στις υποχρεώσεις του.

ΑΝΕΣΤΗΣ : Δεν φέρει καμία ευθύνη για τα γκολ εκτέθηκε από την άμυνα βοήθησε όσο μπορούσε και κράτησε όρθια την ομάδα του με εξαιρετικές επεμβάσεις. Είναι σε καλή κατάσταση.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πάρα πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. εκεί που χρειάστηκε δήλωσε παρών.