ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 15η Αγωνιστική)


 

Καλησπέρα Φίλοι και φίλες άλλη μια εβδομάδα μαζί για να σχολιάσουμε τους τερματοφύλακες της Τελευταίας αγωνιστικής του Χρόνου και όχι μόνο …..



ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ  1:0

«Νίκη ουσίας και εξάποντο»


Ένας πολύ δυνατός Λεβαδειακός που παρά τις ελλείψεις του νίκησε ένα φλύαρο Ιωνικό. Δύσκολα να ξεκολλήσει από τον πάτο της Βαθμολογίας. Θέλει ενίσχυση με παίκτες αν θέλει να προσπαθήσει για την σωτηρία. Ας ελπίσουμε ότι το 2023 θα φέρει γούρι στην ομάδα…….


ΣΤΟΓΙΑΝΟΒΙΤΣ : Κέρδισε η ομάδα και αυτός παίρνει αυτό που δικαιούται από αυτή την μεγάλη νίκη. Ήταν σταθερός και καλός


ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ :  Αν το ματς  έληξε 1-0 αυτό οφείλεται στον Χουτεσιώτη!!!  Ο οποίος έκανε 6-7 επεμβάσεις φωτιά !! Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί « ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη» οι φιλότιμες και  εξαιρετικές προσπάθειες του Χουτεσιώτη δεν έφεραν αποτέλεσμα. Για το γκολ δεν ευθύνεται !!!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 5:0

« Η Αντεπίθεση ξεκίνησε»


Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός διέλυσε τον Αστέρα Τρίπολης. Ένας Αστέρας που φέτος δεν πατάει καλά. Φάνηκε  και το πρόβλημα με τον απολυθέντα προπονητή. Σε πολύ λίγες περιπτώσεις  απειλήθηκε η εστία του Ολυμπιακού.


ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Έχει στο ενεργητικό του μια μεγάλη επέμβαση στην αρχή του ματς. Και τακτικά ήταν καλός !!


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Όταν ο τερματοφύλακας δέχεται 5 τέρματα σίγουρα δεν είναι ο υπαίτιος της βαριάς ήττας… Αλλά περιμένεις να πιάσει και κάτι και να περιορίσει το μέγεθος της ήττας. Άλλο το 3-0  άλλο το 5-0 και όχι ότι πάει μέσα να γράφει και να δέχεσαι γκολ όρθιος χωρίς να κάνεις προσπάθεια.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.  1:1

«Δίκαιο 1-1 στο Περιστέρι»

Προσπάθησαν και οι δύο ομάδες να πάρουν κάτι παραπάνω αλλά δεν τα κατάφεραν.


ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ : Πολύ σταθερός ο Τερματοφύλακας του Ατρομήτου όπου χρειάστηκε έδωσε λύσεις για το γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη.




ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Δεν χρειάστηκε απόψε να μας δείξει το ταλέντο του αλλά στην πιο δύσκολη φάση δεν μπόρεσε να αποκρούσει την κεφαλιά «οβίδα» και έτσι 

έγινε το 1-1. Εξυπακούεται ότι δεν φέρει ευθύνη για το γκολ.



ΒΟΛΟΣ – Α.Ε.Κ  0:4

«Διαστημική Α.Ε.Κ»


Εκπληκτική η Α.Ε.Κ. παίζοντας «Μπαλάρα» για μια ακόμη φορά σκόρπισε τον Βόλο με 0-4. Δεν παίζεται αυτή η ομάδα!! Αν λέγαμε πριν από λίγο καιρό ότι ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα, μετά σημερινά δεδομένα βλέπω ότι και η Α.Ε.Κ. χτυπάει τον τίτλο στα ίσα και όλα θα κριθούν στο Photo finish. Και μην σας φανεί παράξενο να μπει στο κόλπο και ο Ολυμπιακός γιατί έχει στο «Πετσί» του τον Πρωταθλητισμό !!!!!



ΚΛΕΙΜΑΝ : Δύσκολο το βράδυ για τον τερματοφύλακα του Βόλου. Εκτέθηκε από την άμυνα του αλλά και αυτός δεν έδωσε  το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Δεν φταίει για κανένα γκολ.


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Πάρα πολύ σταθερός ο Τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. .Πολύ καλός τακτικά, πολύ καλός με τα πόδια έχει «απίστευτη σιγουριά» και εξαιρετικός κάτω από την εστία . Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι κέρδισε δίκαια την θέση του βασικού.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Ο.Φ.Η  1:1

« Με 10 παίκτες δάγκωσε ο Ο.Φ.Η τον Παναθηναικό»



Σε ένα παιχνίδι «grand guignol» ο Παναθηναϊκός πήρε τον πόντο από έναν ψυχωμένο Ο.Φ.Η που άντεξε από το 1ο ημίχρονο με 10 παίκτες. Είχε προηγηθεί στο σκορ και δέχτηκε την ισοφάριση στο 7ο  λεπτό των καθυστερήσεων ! Συγχαρητήρια στον Ο.Φ.Η. που πάλεψε και πήρε δίκαια τον πόντο. Όσο για τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει και κάνει κοιλιά η ομάδα μέχρι ένα σημείο είναι λογικό…. Από εκεί και πέρα, θέλει ηρεμία και προσοχή γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα το Πρωτάθλημα. Μήπως η ομάδα χρειάζεται νέο αίμα ; Θέλει έτοιμους παίκτες για να αντέξουν στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος


ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ: Δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου αλλά στην φάση του γκολ βρέθηκε να παίζει μέσα στην εστία του και για αυτό και απέκρουσε από μέσα. Πρέπει και αυτός να προσέξει….. δεύτερος αγώνας που δέχεται γκολ που μπορούσε να αποσοβήσει (με Ιωνικό και Ο.Φ.Η. Η αξία του είναι αδιαμφησβήτητη.


ΜΑΝΔΑΣ : Τυχερός είπαν ο Μανδάς ναι όντως  τυχερός ….. αλλά η τύχη πάρει με τους ικανούς !! Και ο Μανδάς αποδείχτηκε σήμερα εξαιρετικά ικανός. Ήταν σε όλες τις φάσεις μέσα άντεξε στην πίεση και κράτησε την ομάδα σε δύσκολες στιγμές. Καλός τακτικά, καλός με τα πόδια και κάτω από την εστία πραγματικός  «κέρβερός» για το γκολ δεν φέρει καμιά ευθύνη !!!




ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1:0

« Άρης Πεντάδας»

Με το φτωχό 1-0 ο Άρης νίκησε τον Παναιτωλικό. Βέβαια το ματς ήταν μονόλογος για τον Άρη ο οποίος έχασε τα άχαστα και του ακύρωσαν και 2 γκολ σαν offside. Ο Παναιτωλικός έδειξε λίγα πράγματα σε αυτό το ματς .



ΚΟΥΕΣΤΑ : Σταθερός ο έμπειρος Τερματοφύλακας του Άρη όπου χρειάστηκε .


ΑΝΕΣΤΗΣ : Εκτέθηκε από τους αμυντικούς του ο Τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Παρόλα αυτά  προσπάθησε από την μεριά του να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να περιορίσει το μέγεθος της ήττας. Δεν ευθύνεται για το γκολ !


ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1:1

« Δίκαιη η Ισοπαλία»

Κρίμα για την Λαμία να χάσει το τρίποντο από αυτογκόλ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπάθησαν και οι δυο ομάδες για το καλύτερο.


ΣΑΡΑΝΟΦ: Αιφνιδιάστηκε στο αυτογκόλ δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει κάτι. Ήταν ξαφνικό και πολύ κοντά. Κατά αλλά ήταν σταθερός 


ΣΟΥΛΗΣ : Ήταν καλός αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω στο γκολ.