ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022



 Με ένα εκπληκτικό φινάλε τελείωσε και το Παγκόσμιο κύπελλο του 2022. Τι ματς ήταν αυτό ;  Τι συγκινήσεις προσέφερε σε όλο τον Πλανήτη ; Και στο τέλος δίκαια πανηγύρισε ο Lionel Messi !!!

Ξεχώρισα από το Mundial 4 Τερματοφύλακες :


LLORIS  HUGO ( ΓΑΛΛΙΑ)

MARTINEZ EMILIANO ( ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)

LINAKOVIC DOMINIK (ΚΡΟΑΤΙΑ)

BOUNOU YASSINE ( BONO)  ( ΜΑΡΟΚΟ)


LLORIS HUGO: Ξεκινάω με τον Γάλλο τον LLORIS που βέβαια είναι «παλιοσειρά» αλλα είναι σταθερή αξία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Και η διάρκεια είναι αυτή που σε καθιερώνει στην συνείδηση του κόσμου !!!

MARTINEZ EMILIANO : Αργεντίνος και Νικητής στον τελικό !! Πολύ καλός τερματοφύλακας αλλά θα δούμε εάν έχει διάρκεια ή εάν είναι φωτοβολίδα. Παίζει βέβαια σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και αυτό κάτι λέει….. Σοβαρό τερματοφύλακα δεν το λες….. Απαράδεκτη η συμπεριφορά του στην Απονομή.

LINAKOVIC DOMINIK : Πολύ καλός ο Κροάτης έδωσε δείγματα μεγάλου σταθερού τερματοφύλακα. Πάντως και αυτός είναι ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο .

BOUNOU YASSINE ( BONO) :  Ο Μαροκινός  ξέραμε ότι ήταν απλά ένας καλός τερματοφύλακας  αλλά εδώ μας έδειξε ότι είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας !!  Αν και προς το τέλος που «έκαιγε» η μπάλα έδειξε σαν να «λυγίζει» αλλά τελικά αυτό που μένει είναι ότι έκανε ένα καλό τουρνουά !!

Και μια αναφορά σε άλλους τερματοφύλακες :

NEUER MANUEL : Έφτασε στην Δύση του !!!

COURTOIS TIBO : Μεγάλος τερματοφύλακας αλλά δεν πήγε καλά .

ALISSON BECKER &  EDERSON MORAES : Οι Βραζιλιάνοι είναι πολύ καλοί και οι δύο αλλά δεν πήγαν καλά όπως και η Βραζιλία.

SCHMEICHEL KASPER :  Καλός ο Δανός  πολύ καλός θα έλεγα αλλά μέχρι εκεί δεν έκανε το κάτι παραπάνω  με την Δανία.