ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (8η Αγωνιστική Playoffs)


 



Α.Ε.Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   0:0

«Ματς για πολύ γερά νεύρα»

Δεν μπόρεσε η Α.Ε.Κ. να καταβάλει τον πολύ καλό Ολυμπιακό που αμύνθηκε εξαιρετικά. Η άμυνα του με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Τζολάκη ήταν απροσπέλαστη και επιθετικά προσπάθησε να βγει στην κόντρα όποτε αυτό ήταν εφικτό.


Προσπάθησε η Α.Ε.Κ επιθετικά αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού και όσες φορές το κατάφερε έβρισκε τον Τζολάκη  απέναντί της. Αλλά και ο Ολυμπιακός βρήκε τον Αθανασιάδη και δεν μπόρεσε να τον νικήσει σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις μαρς γκολ.


Αυτό το πρωτάθλημα θα μας δώσει και άλλες συγκινήσεις μέχρι να τελειώσει και μάθουμε τον Πρωταθλητή. 

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Ήταν εκπληκτικός ο Γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. !!!!
Έκανε κάποια λάθη σε μπες- βγες εξόδους αλλά βοήθησε πάρα πολύ για αυτόν τον πολύτιμο πόντο που ίσως να μην φτάσει για να πάρει πρωτάθλημα.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ : Ο νεαρός Γκολκίπερ του Ολυμπιακού έκανε ένα πολύ ώριμο και μεστό παιχνίδι και ήταν ο « Ακρογωνιαίος Λίθος» της άμυνας του Ολυμπιακού. Ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα και αξίζει να παίρνει ευκαιρίες και να παίζει !!!!






ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.  1:1

« Παράταση στην αγωνία»

Δίκαιο το 1-1 στη Λεωφόρο, αρχίζει και φαίνεται η κούραση σε όλους τους παίκτες από αυτό το εξοντωτικό «υπερμαραθώνιο» πρωτάθλημα. Προσπάθησε τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Π.Α.Ο.Κ. θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο και οι δύο ομάδες διότι είχαν τις ευκαιρίες τους. Είχαν όμως και τερματοφύλακες που δήλωναν παρών σε κάθε φάση με μόνη παραφωνία του τερματοφύλακα του Π.Α.Ο.Κ  Kotarski για το λάθος του στο γκολ και λιγότερο του Brignoli που κατά την γνώμη μου είναι ο τελευταίος που έχει ευθύνη και αν έχει …..

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση στο ενεργητικό του Ιταλού τερματοφύλακα. Ήταν πάλι ο γνωστός και απροσπέλαστος Brignoli. Τώρα για το γκολ γνώμη μου είναι ότι δεν έχει ευθύνη διότι είχε παίκτη μπροστά που του μείωσε την ορατότητά, και το σουτ ήταν από κοντά ανεξάρτητα αν ήταν στην γωνία ελέγχου του. Και στο κάτω κάτω  δεν μπορεί να τα πιάνει όλα. Αυτό είναι αφύσικο δεν γίνεται.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πολύ καλός ο νεαρός τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. αν εξαιρέσουμε το λάθος του στο γκολ ήταν αυτός που κράτησε τον Π.Α.Ο.Κ μέσα στο ματς με εκπληκτικές επεμβάσεις. το έχω ξαναπεί  πολλές φορές και θα το ξαναπώ ο Π.Α.Ο.Κ έχει πετύχει διάνα με αυτόν τον τερματοφύλακα. Ήταν εκπληκτικός σήμερα !!!!!!






ΑΡΗΣ- ΒΟΛΟΣ  4:2

« Έκανε το καθήκον του»

Έχουμε ξαναπεί ότι ο Άρης μπορεί να είναι μια ομάδα «Μωσαϊκό» με παίκτες από διαφορετικά μέρη του πλανήτη πλην όμως όλοι μηδενός εξαιρουμένου ξεχειλίζουν από ποιότητα η οποία δεν αμφισβητείται  από κανένα ποδοσφαιρόφιλο. Και αν αυτή η ομάδα είχε στιβαρή διοίκηση και καλό προπονητικό team θα βλέπαμε άλλον Άρη σήμερα από αυτόν που βολεύτηκε με το εισιτήριο που δίνει η 5ή θέση. Τέλος πάντων το ματς ήταν μια τυπική διαδικασία και ο Άρης το καθάρισε.


Για τον Βόλο θα πω ότι είναι μια φιλότιμη και αξιοπρεπείς ομάδα η οποία προσπάθησε σε όλο το πρωτάθλημα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Και έτσι χθες προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό…..

ΚΟΥΕΣΤΑ : Από τους ποιοτικούς τερματοφύλακες και παρά τα χρονάκια του παίζει σαν « έφηβος»


ΚΟΤΝΙΚ : Αν στηριχθεί  στην νέα σεζόν ο Βόλος στον Σλοβένο τερματοφύλακα τότε θα δούμε άλλον γκολκίπερ και σίγουρα πολύ καλύτερο από φέτος.