ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 7η Αγωνιστική Playoffs)





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ  5:0
« Έκανε το αυτονόητο»


Γλύκανε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πολλές οι πίκρες τελευταία που πήρε ο κόσμος του και αυτή η νίκη ήταν ότι έπρεπε.

Ο Βόλος κατέβηκε για να τελειώνει με την διαδικασία των Playoffs.


ΤΖΟΛΑΚΗΣ : Καλή η κίνηση να παίζει ο νεαρός τερματοφύλακας στα επόμενα ματς. Όπως και η επιλογή του Δημήτρη Νίκα να είναι στην αποστολή.

 
ΚΟΤΝΙΚ : Ο Σλοβένος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, το έχω ξαναπεί κατ’ επανάληψη. Από εκεί και ύστερα είναι ότι του λείπουν παιχνίδια. 




Π.Α.Ο.Κ – ΑΡΗΣ   3:2
« Έδειξε ποιος είναι το Αφεντικό στην Πόλη»

Ένα εκπληκτικό ντέρμπι απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Γήπεδο της Τούμπας. Ο Π.Α.Ο.Κ. με ανατροπή κέρδισε τον πολύ καλό Άρη και συνεχίζει για το καλύτερο στα Playoffs.

Και κάτι για την Διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. και τον Lucescu που ανακατεύεται σε όλα. Για το μπουκάλι που δέχτηκε ο επόπτης τι έχουν να πουν ή μάλλον τι μέτρα θα πάρουν;;; Τώρα θα μου πείτε ότι εδώ σκοτώσανε ολόκληρο παλικάρι  με τους ηλίθιους οπαδούς με ένα μπουκάλι θα ασχοληθούν ;;;


ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Πάρα πολύ καλός ο Γκολκίπερ του Π.Α.Ο.Κ καμία ευθύνη στα γκολ.



ΚΟΥΕΣΤΑ : Ο Άρης πρέπει να τον κρατήσει τον Ισπανό Γκολκίπερ οπωσδήποτε και πάνω του να χτίσει την αμυντική γραμμή. Μεγάλη ποιότητα αυτός  ο τερματοφύλακας. Καμιά ευθύνη στα γκολ.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – Α.Ε.Κ.  0:0

« Καλύτερη η Α.Ε.Κ , Τεράστια αντοχή ο Παναθηναϊκός»


Και έτσι ο πολύ δυνατός Παναθηναϊκός πήρε το Χ που το εξυπηρετεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.


Καλύτερη η Α.Ε.Κ. ως το 75ο  λεπτό και άτυχη με τα δοκάρια και τον Brignoli να πιάνει τα άπιαστα δεν μπόρεσε να λυγίσει τον Παναθηναϊκό ο οποίος όταν θα ανέβει στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου δύσκολα θα κατεβεί διότι θα πρωταγωνιστεί στα επόμενα χρόνια .Και ο  Παναθηναϊκός ήταν άτυχος σε μια εκπληκτική απόκρουση του Αθανασιάδη από κοντά.


Η ισοπαλία κρατά σε εγρήγορση όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και αγωνία για το ποιος τελικά θα κατακτήσει το καλύτερο Πρωτάθλημα των τελευταίων 25 ετών. Και να μην ξεχάσουμε τους 2 καλύτερους προπονητές Ivan Giovanovic και Matias Almeida που παρουσίασαν αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι.

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Θεέ μου τι Γκολκίπερ είναι αυτός ;; Απίστευτος τίποτα άλλο !!!!! Κάποιοι θα πούνε για τα δοκάρια ότι ήταν τυχερός.. Και εγώ θα απαντήσω η τύχη πάει με τους ικανούς.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Σήμερα μάλιστα !!!! Ήταν ο τερματοφύλακας που θέλει η Α.Ε.Κ. Αποφασιστικός στο ψηλό παιχνίδι, στις εξόδους, πολύ καλός τακτικά με την μπάλα στα πόδια αλλά και με μια εκπληκτική απόκρουση από κοντά με κεφαλιά !!