ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ( 9η Αγωνιστική Playoffs)


 



ΑΡΗΣ – Α.Ε.Κ   1:2

« Αγκαλιά με τον Τίτλο και όχι μόνο..»

Μεγάλη νίκη έκανε η Α.Ε.Κ παλικαρίσια κέρδισε τον Άρη και «Αγκάλιασε» τον τίτλο. Στο επόμενο ματς θα δοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας για να γίνει η «Στέψη» της «Βασίλισσας» Α.Ε.Κ. 


Μια Α.Ε.Κ. που κατά την γνώμη μου θα πάρει και το Κύπελλο και έτσι θα κλείσει την σεζόν με Double μετά από πολλά χρόνια.


Ο Άρης το «έπαιξε» το ματς δυνατά αλλά αυτή η Α.Ε.Κ. δεν παιζόταν.



ΚΟΥΕΣΤΑ : Ίσως ο κορυφαίος παίκτης του Άρη. Προσπάθησε πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι και κράτησε όσο μπορούσε. 



ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Πολύ καλός ο «Κέρβερος» της Πρωταθλήτριας. Ήταν  σταθερότατος και δίκαια πάντως πήρε τα πιο πολλά ματς από τον Stankovic.



ΒΟΛΟΣ – Π.Α.Ο.Κ  0:2

« Επαγγελματική νίκη στον Βόλο»

Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε τον παιχνίδι στον Βόλο και τώρα παίζει τα ρέστα του στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Βόλος απλά συμμετείχε στο παιχνίδι.


ΚΟΤΝΙΚ: Πολύ καλός ο Σλοβένος τερματοφύλακας του Βόλου για τα γκολ δεν φέρει καμιά ευθύνη.



ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Θεωρώ ότι η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά του Kotarski που θα μας δείξει το μέλλον του και το «ταβάνι» της καριέρας του. Πολύ σταθερός & χθες .


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   1:0

«Έπαιξε για την Ιστορία του»

Κρίμα για τον Παναθηναϊκό για όλη την προσπάθεια που έκαναν όλοι όσοι ανήκουν στον οργανισμό. Το Club είναι τεράστιας δυναμικής και δεν θα αργήσει η στιγμή που όλοι στην Ευρώπη θα λένε πάλι «PANATHINAIKOS». Τώρα χρειάζεται ηρεμία και όλα θα πάνε καλά με τον Jovanovic  στο τιμόνι.


Ο Ολυμπιακός έπαιξε για την ιδέα του Ολυμπιακού για τον κοσμοαγάπητο «Θρύλο» για την ιστορία του που έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές. Ήταν αναμενόμενη άλλωστε η νίκη του Ολυμπιακού όσα προβλήματα και να έχει φέτος  ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και βάθος στο roster που δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει  από τον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων.


Και σαν επίλογο δεν υπάρχει ματς Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός δίχως κόσμο. Ήταν μια «άνοστη σούπα».


ΤΖΟΛΑΚΗΣ :  Εξαιρετικός ο νεαρός τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» δείχνει στα ματς που έχει χρησιμοποιηθεί ψυχραιμία και ποδοσφαιρικό «τσαμπουκά» .



ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ :  Ο καλύτερος παίκτης ήταν ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Τα έχουμε πει για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού  από αυτόν πρέπει να αρχίσει το «χτίσιμο» της ομάδας την νέα σεζόν !!