Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (10η Αγωνιστική)


 

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1:2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΚΟΣΕΛΕΦ : Καμία ευθύνη στα γκολ βοήθησε όσο μπορούσε !!! .

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Πολύ καλός ο Γκολκίπερ του Παναθηναϊκού για το γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη το δέχτηκε μετά από κόντρα.



ΚΗΦΙΣΙΑ 1:1 Α.Ε.Κ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : «Αναγνωστόπουλος- Α.Ε.Κ 1-1» Αυτό πρέπει να  λέγεται μετά  την νέα εκπληκτική εμφάνιση του γκολκίπερ της Κηφισιάς. Δεν θα ήταν υπερβολή αν θα έλεγα ότι αυτός κράτησε το θετικό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του από την Α.Ε.Κ. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω Έλληνα τερματοφύλακα να προοδεύει και να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Καμία ευθύνη στο γκολ.



ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ : Σίγουρα δεν έχει ευθύνη στο γκολ αλλά δείχνει άτολμος αγχωμένος και ασταθείς… Ας ελπίσουμε ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο Ευρωπαϊκό ματς της Α.Ε.Κ  την Πέμπτη με την Μαρσέϊγ. 


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0:1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Μεγάλο διπλό ο Αστέρας στο Αγρίνιο….
 ο Παναιτωλικός δεν πατάει καλά»

ΚΑΠΙΝΟ : Δεν είχε πολύ δουλειά σήμερα. Για το γκολ δεν ευθύνεται ήταν κόντρα και αλλαγή πορείας πολύ κοντά του.



ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν. : Εξαιρετικός !!! ήταν από τους κορυφαίους του ματς.




ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1:1 ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

«Πάλι δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Βόλο. Ίσως τώρα που είναι νωρίς να χρειάζεται ηλεκτροσόκ και αλλαγή προσώπων  για να παλέψει η ομάδα για την σωτηρία της».

ΚΛΕΙΜΑΝ : Ακόμη δεν έχει βρει το εαυτό του και είναι απορίας άξιων αυτός ο τερματοφύλακας να είναι σε  κακή κατάσταση. Ίσως έχει επηρεαστεί από όλο το περιβάλλον. Το γκολ που δέχτηκε το έχει σώσει πάμπολες  άλλες φορές . 


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜ.: Ήταν καλός σήμερα ο γκολκίπερ του Βόλου. Λίγο πιο συγκρατημένος και ήρεμος να γίνει. Πρέπει να βγάζει ηρεμία και να την μεταδίδει στους αμυντικούς του.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2:4 Π.Α.Ο.Κ

«Ένας Π.Α.Ο.Κ Μεγαλείο διέσυρε τον Ολυμπιακό. Κρίμα για τον υπέροχο κόσμο του που γέμισε το Γ. Καραϊσκάκης. Την δουλειά του προπονητή του Ολυμπιακού θα την κρίνουν οι αρμόδιοι της ομάδας με ηρεμία. Όπως και του αντίστοιχου Coach του Π.Α.Ο.Κ. θα τον κρίνουν και αυτοί οι αρμόδιοι αλλά για να συνεργάζονται  μαζί του τόσα χρόνια κάτι θα κάνει σωστά. Πάντως τον εμπιστεύονται».

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Αν ψάξουμε τα 4 γκολ που δέχτηκε σίγουρα θα βρούμε λάθη. Δεν νομίζω  ότι θα ωφελήσει  σε κάτι να πω ότι έχει ευθύνη αναλυτικά στα γκολ. Αυτό που πρέπει να κάνει το Club είναι να φέρει στην ομάδα έναν τερματοφύλακα με ισχυρή προσωπικότητα ο νοών νοήτω ( ίσως και να τον έχουν βρει) 


ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Έχω βαρεθεί να αποδίδω τα εύσημα και τα συγχαρητήρια μου σε αυτόν τον εκπληκτικό τερματοφύλακα. Ο νεαρός έχει πάρει την φανέλα στο σπίτι του και φροντίζει κάθε εβδομάδα να μας δείχνει τα πλούσια προσόντα του και να εισπράττει τον θαυμασμό μας. Καμία ευθύνη στα γκολ.



ΑΡΗΣ 1:2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

ΚΟΥΕΣΤΑ : Παρότι τον εκτιμώ σαν τερματοφύλακα και τον σέβομαι νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάτσει στον πάγκο να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Άλλωστε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης είναι έτοιμος και σε καλή κατάσταση , και στον Άρη ήρθε να προσφέρει και όχι να κάθεται στον πάγκο.


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Μεγάλη συμμετοχή στο τεράστιο διπλό του Ατρομήτου. Ήταν πολύ καλός και το γκολ το δέχτηκε με πέναλτι που αρχικά απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας σκόραρε ο φορ του Άρη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2:1 Ο.Φ.Η

«Πολύ καλό ματς στις Σέρρες και τα Λιοντάρια δάγκωσαν τον Ο.Φ.Η.»


ΧΟΒΑΝΤ : Δεν είχε δουλειά ο τερματοφύλακας των Σερραίων. Εκεί που χρειάστηκε επενέβει σωστά. Τώρα για το γκολ δεν φέρει ευθύνη


ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Ο.Φ.Η. για μια ακόμη αγωνιστική για τα γκολ δεν έχει καμία ευθύνη .