Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (11η Αγωνιστική)


 


Ο.Φ.Η 1:1 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΜΠΑΟΥΜΑΝ: «ΜΠΑΟΥΜΑΝ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1:1» Ένας τρομερός τερματοφύλακας ο Μπάουμαν που κυριολεκτικά σταμάτησε τον ΠΑΣ !!
Μας είχε δείξει τα προσόντα του από τις πρώτες μέρες του στην Ελλάδα αλλά τώρα βλέπουμε έναν απίστευτα καλό τερματοφύλακα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που τον έφεραν και σε αυτόν που δουλεύει μαζί του για να είναι σε αυτή την super κατάσταση. Όσο για την ομάδα του Ο.Φ.Η. δεν πάνε καλά τα πράγματα πέρσι ο ερχομός του Νταμπράουσκας έφερε άνεμο  δημιουργίας και ελπίδας για κάτι πολύ δυνατό εφέτος  αλλά μάταια … ας δούνε οι υπεύθυνοι τι φταίει μην τα ρίχνουμε όλα στον Προπονητή …. !!! 

ΚΛΕΙΜΑΝ : Πολύ καλός σήμερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε καλό ματς. Έκανε και μια μεγάλη επέμβαση στα τελευταία λεπτά. Για το γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη.

         


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1:1  ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

« Πάλι στα τελευταία λεπτά αυτοκτόνησε ο δυνατός Πανσερραϊκός και παραχώρησε την ισοπαλία στον μέτριο Ατρόμητο που μετά από την μεγάλη νίκη επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη γύρισε πάλι στην μιζέρια.. Και ας πει κάποιος στους παίκτες ότι με τα λόγια ,τα « πίτσι- πίτσι» και  τα «ψευτοαντριλίκια» τα ματς δεν κερδίζονται. Και ας αφήσουν τις μαγκιές ο κόσμος βλέπει δεν είναι κορόιδο» 


ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Όπου χρειάστηκε ήταν σωστός για το γκολ δεν έχει καμία ευθύνη εκτέθηκε από τους αμυντικούς του οι οποίοι ακόμα τρέχουν να προλάβουν τον Φόρ των Σερραίων.

ΧΟΒΑΝ : Καλός ήταν αλλά.. ρε φίλε κάνε μου την υπέρβαση και την μεγάλη επέμβαση και δώσε το τρίποντο στην ομάδα. Άρα καταλήγουμε ότι είσαι τερματοφύλακας για λίγα πράγματα και η εμφάνιση σου με την Α.Ε.Κ ήταν συμπτωματική…. Από εκείνο το ματς και ως τώρα έχεις απόδοση με διακυμάνσεις και σκαμπανεβάσματα … Τα προσόντα τα έχεις βοήθησε τον σώμα σου με το μυαλό σου. 




ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ 0:2 ΑΡΗΣ


ΚΟΣΤΙΤΣ : Δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει ο τερματοφύλακας του Βόλου ο οποίος έπαιξε πρώτη φορά κάτω από την εστία της ομάδας. Το σίγουρο είναι η Π.Α.Ε θα κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα. Τακτικά πάντως είναι καλός όπως επίσης στο ψηλό παιχνίδι ήταν σταθερός!!

ΚΟΥΕΣΤΑ :Σήμερα βοήθησε πάρα πολύ ο έμπειρος Γκολκίπερ του Άρη. Ήταν σταθερότατος !!!




Π.Α.Ο.Κ 2:1 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Σταθερός και καμία ευθύνη στο γκολ !!


ΚΑΠΙΝΟ : Ασταθής ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού με σοβαρότατο λάθος και ευθύνη στο 2ο γκολ. Όσο και τυχαία να ήταν η σέντρα –σουτ του παίκτη του Π.Α.Ο.Κ.δεν ήταν αντίδραση τερματοφύλακα επιπέδου…. Για να μην αναφερθώ στα συγκεκριμένα λάθη στην φάση του γκολ….



Α.ΕΚ 3:0 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ : Πολύ σταθερός και με αυτοπεποίθηση. Στις εξόδους και στο ψηλό παιχνίδι έδειξε πως πρέπει να αντιδρά ο τερματοφύλακας. Γενικά δεν αντιμετώπισε δυσκολίες !!

ΚΟΣΕΛΕΦ : Δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι στους επιθετικούς της Α.Ε.Κ. Δεν μπορούμε να του χρεώσουμε κάτι… Άλλωστε η Λαμία τον χρειάζεται για παιχνίδια με μικρότερη δυναμική αντιπάλων !!!






ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0:2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ναι εκτέθηκε από τους αμυντικούς του αλλά με την εμπειρία που διαθέτει έπρεπε να ξεπεράσει τον «σκόπελο». Τίποτα άλλο …..


ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Ο φετινός Αστέρας Τρίπολης έχει χαμηλή δυναμική και πολλά προβλήματα και ως  εκ ’τούτου δεν είχε δουλειά  και πίεση στο παιχνίδι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού  !!! 





ΚΗΦΙΣΙΑ 0:1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ : Άλλο ένα εκπληκτικό ματς του γκολκίπερ της Κηφισιάς , για το γκολ δεν ευθύνεται. Σε αυτόν οφείλεται το «φτωχό» 0-1 του Παναθηναϊκού. Κράτησε μόνος του σε αρκετές περιπτώσεις τις επιθέσεις των παικτών του Παναθηναϊκού.

ΛΟΝΤΊΓΚΙΝ : Σωστά έπραξαν και έβαλαν τον Λοντίγκιν να παίξει. Δεν είχε καθόλου δουλειά πέρασε ένα ήσυχο βράδυ !!!