Οι Τερματοφύλακες της Αγωνιστικής (12η Αγωνιστική)


 

Ο.Φ.Η.  1:1  ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ
«Ματς για τους τερματοφύλακες»

ΜΠΑΟΥΜΑΝ : Για μια ακόμη αγωνιστική έδειξε πάλι πόσο καλός τερματοφύλακας είναι!!! Καμιά ευθύνη στο γκολ !!!

ΚΟΣΤΙΤΣ : Ανεβασμένος ο τερματοφύλακας του Βόλου ήταν πολύ καλός και βοήθησε τον Βόλο στο να πάρει πολύτιμο βαθμό. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε το πώς ήρθε ο Κόστιτς και πως τώρα τον παρουσιάζει ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλλιπος Μπολοβίνης με την απρόσκοπτη και εξαιρετική δουλειά που κάνει με τους τερματοφύλακες αλλά είναι και τα εργαλεία που διαθέτει ο Βόλος και αυτή την στιγμή αξιόπιστος είναι μόνο ο Κόστιτς. Ο οποίος δεν έκανε την καλύτερη προσπάθεια στο γκολ άσχετα αν η μπάλα του έπαιξε περίεργο παιχνίδι !!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  3:1 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Με άδειες εξέδρες το « Γ.Καραϊσκάκης» υποδέχτηκε ο Ολυμπιακός στην συμπαθής ομάδα του Αγρινίου. Δίχως κόσμο είναι ένα θέατρο που παίζει ο ηθοποιός δίχως χειροκρότημα και επιθυμίες δηλαδή κρύο θέαμα. Τέλος πάντων κέρδισε άνετα θα έλεγα ο Ολυμπιακός ενώ ο Παναιτωλικός το χτύπησε όσο μπορούσε το ματς αλλά η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη .

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ : Ήσυχα πέρασε το απόγευμα του δίχως δουλειά δηλαδή εύκολο μεροκάματο. Για το γκολ καμιά ευθύνη.

ΚΑΠΙΝΟ: Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα γκολ που δέχτηκε τα οποία ήταν όλα εκτέλεση. Αλλά και το γκολ του Κώστα Φορτούνη ήταν μία «ζωγραφιά».



Π.Α.Ο.Κ 5:0 ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Αυτόν τον Π.Α.Ο.Κ χαίρεσαι να το βλέπεις , οι αυτοματισμοί του είναι το κάτι άλλο αλλά και οι μονάδες που διαθέτει είναι όλοι πρωτοκλασάτοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Με τον Κωνσταντέλια ενορχηστρωτή αυτής της καλοδουλεμένης ορχήστρας. 


ΚΟΤΑΡΣΚΙ : Είναι η αμυντική κολώνα του Π.Α.Ο.Κ το έχω ξαναπεί τερματοφύλακας φτιαγμένος από την «κοιλιά της μάνας του» για μεγάλα πράγματα.

ΧΟΒΑΝ : Δεν μπορούμε να του ρίξουμε ευθύνη για τα γκολ. Από αυτόν η ομάδα των Σερρών θα περίμενε να περιορίσει την ήττα που ήταν εφικτό άλλο 2,3 και άλλο 5 γκολ. Κάνε το κάτι παραπάνω και σώσε σε 2 περιπτώσεις την ομάδα. Αλλά έχουμε πει ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας είναι πολύ ασταθής στην απόδοση του από παιχνίδι σε παιχνίδι.



ΚΗΦΙΣΙΑ 1:3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πολύ καλύτερη και ουσιώδης η ομάδα της Τρίπολης πήρε σχετικά εύκολα το παιχνίδι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : Εκτέθηκε σήμερα από τους αμυντικούς του ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Σταθερός και με καίριες επεμβάσεις ο γκολκίπερ του Αστέρα. Για το γκολ δεν φέρει ευθύνη


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0:1 Α.Ε.Κ

Πήρε μια επαγγελματική νίκη και πέρασε η Α.Ε.Κ από μια έδρα που πάντα δυσκολευόταν.

ΚΛΕΙΜΑΝ : Αρχίζει και ανεβαίνει ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων. Δεν ευθύνεται για το γκολ.

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ: Πάρα πολύ καλός ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. σταθερότατος!!!



ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 3:3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

Γκραν γκινίολ στην Λαμία!! Ματσάρα για πολύ γερά νεύρα . ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Απολαυστικό παιχνίδι.

ΚΟΣΕΛΕΦ : Θεωρώ ότι αυτός κράτησε την Λαμία στο παιχνίδι με την εξαιρετική απόκρουση του πέναλτι. Αυτός έδωσε το έναυσμα για την ψυχολογική «Ντόπα» στους συμπαίκτες του και την αντεπίθεση που κατάφερε η ομάδα του να γυρίσει το ματς. Ήταν εξαιρετικός και δεν έχει ευθύνη για κανένα γκολ.

ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ : Με καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι. Δεν βοήθησε όσο έπρεπε στο να αποσοβήσει τουλάχιστον το ένα γκολ.



ΑΡΗΣ 2:0 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ένας πολύ καλός Άρης κέρδισε δίκαια έναν πολύ - πολύ κακό Παναθηναϊκό που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολόγησε τα θέλω του για τους στόχους του. Με τέτοιες εμφανίσεις και άσχημες ατομικές παρουσίες δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα. 

ΚΟΥΕΣΤΑ : Πολύ καλή εμφάνιση ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη. Έδωσε  λύσεις όταν χρειάστηκε και ήταν άψογος καθοδηγητής της άμυνας.


ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ : Κάτι δεν πάει καλά με τον Ιταλό γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Από γκάφα σε γκάφα πάει και μιλάμε για «χοντρές» γκέλες. Βέβαια πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι παίζει πάντα και πολύ με ρίσκο και πολλές ενέργειές του «εγκυμονούν» κινδύνους. Και είναι ο μόνος παίκτης που παίζει πάντα στο κόκκινο με γνώμονα να βοηθήσει την ομάδα. Τώρα όμως δεν παίρνει άλλες χοντράδες και λάθη να κάνει αυτός ο σπουδαίος τερματοφύλακας.