Έγκλημα και τιμωρία για Πασχαλάκη και Μπάρκα, τρομερός Ολυμπιακός και Σα

Image result for πασχαλακης

Ξεκινάμε την ανασκόπηση της ευρωπαϊκής εβδομάδας των ελληνικών ομάδων, παίρνοντας τα πράγματα αντίστροφα χρονικά, ξεκινώντας από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Έχουμε πει ξανά και δεν είναι τυχαίαο ότι έφτασε 27 χρονών για να γίνει βασικός τερματοφύλακας στη Superleague. Τα λέμε από πέρσι, το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει καθόλου με το μυαλό του. Είναι ένας παρορμητικός τερματοφύλακας που κοιτάει μόνο πως θα πέσει, δεν κοιτάει την ουσία παρά μόνο το θέαμα. Η ευθύνη του για το γκολ της ήττας του ΠΑΟΚ είναι τεράστια. Σ' αυτό το επίπεδο δεν δικαιολογούνται τέτοια παιδικά λάθη. Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, αλλά πρέπει πολλές φορές να κάνεις και το αυτονόητο. Γνώμη μου είναι ότι ο Πασχαλάκης δεν μπορεί να δώσει ηρεμία στην άμυνά του και στη ρεβάνς πρέπει να παίξει ο Ζίβκοβιτς, ώστε να δώσει ηρεμία στην άμυνα αλλά και στον κόσμο. Διότι αν παίξει ξανά ο Πασχαλάκης, θα είναι δίκοπο μαχαίρι, μιας και η ομάδα και ο κόσμος δεν θα αντέξει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα. Πρέπει ο προπονητής να πάρει την απόφαση να τον αφήσει στον πάγκο να ηρεμήσει και να βάλει τον Ζίβκοβιτς, που είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και στην Τούμπα, με τη βοήθεια του κόσμου του ΠΑΟΚ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Image result for μπαρκασ

Ο Μπάρκας δυστυχώς "πνίγηκε" στο "ναύαγιο" της ομάδας του. Η εμφάνισή του αυτή είναι απόρροια της μηδενικής δουλειάς που κάνει τον τελευταίο καιρό. Είπαμε ότι οι Πορτογάλοι είναι οργανωτικοί και έχουν κατακτήσει κάποιες σχολές της Ευρώπης, αλλά δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια. Θεωρώ ότι αυτό το τιμ με επικεφαλής τον Καρντόσο είναι αποτυχημένο και νομίζω ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε την στοιχειώδη νοημοσύνη να μπορούμε να κρίνουμε. Δε γίνεται να μας πετάει μία καραμέλα ο κάθε τυχάρπαστος κι εμείς να τη μασάμε. Τέτοια τιμ πρέπει να έρχονται μόνο για διακοπές στην Ελλάδα, είμαστε ωραία χώρα δόξα το Θεό, και όχι για δουλειά.

Image result for ολυμπιακος κρασνονταρ

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που καταφέρνει με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει να γεμίζει το Καραϊσκάκης Αύγουστο μήνα και να δίνει χαρά στον κόσμο του σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας μάλιστα βαθμούς στη χώρα μας που τους έχει τόσο πολύ ανάγκη. Ο Μαρτίνς είναι πολύ καλός και σοβαρός προπονητής και μπορεί να μείνει αρκετά χρόνια στην ομάδα. Παρότι δεν πήρε το περσινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει και να πάει μία ελληνική ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάνοντας χαρούμενο το φίλαθλο κοινό. 

Σίγουρα όλα αυτά πιστώνονται σε έναν άνθρωπό, στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη.

Image result for ζοσε σα

Ο Ζοσέ Σα είναι πολύ φορμαρισμένος δίνοντας μεγάλη σταθερότητα κάτω απ' τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Είναι ένα παιδί με πολλά προσόντα και πολύ μεγάλο ταβάνι και το μόνο που πρέπει να προσθέσει στο παιχνίδι του είναι λίγη περισσότερη ηρεμία. Είναι απλά εκπληκτικός. Αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει και ο Φερνάντο Σάντος να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασικός και στην εθνική Πορτογαλίας.