Ο Σα συνεχίζει, Πασχαλάκης και Μπάρκας όχι... (vids)

Image result for μπαρκας δακρυα

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα που άφησε η εβδομάδα που μας πέρασε για τις τρεις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να σφραγίζει μία σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί αλλά να μην τα καταφέρνει κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και την ΑΕΚ να αγγίζει το θαύμα στην Τραπεζούντα αλλά εν τέλει να μένει εκτός ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν πάρα πολύ καλός στη χθεσινή αναμέτρηση της Ένωσης απέναντι στην Τραμπζονσπόρ, αποκρούοντας αρκετές προσπάθειες των παικτών της τουρκικής ομάδας, δηλώνοντας το παρών για τους κιτρινόμαυρους, όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης αλλά και τις προσπάθειες του Βασίλη Μπάρκα:


Image result for πασχαλακησ

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ανατροπή κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, όμως τελικά προδόθηκε από την άμυνά του, καθώς δέχθηκε πολύ εύκολα δύο γκολ από τους Σλοβάκους μέσα στην Τούμπα.

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον Πασχαλάκη για κανένα από τα δύο γκολ που δέχθηκε καθώς το πρώτο ήταν από πολύ δυνατό και φαλτσαριστό σουτ έξω απ' την περιοχή και το δεύτερο από κοντινή απόσταση μετά από σύγχυση εντός περιοχής, όμως όταν ένας τερματοφύλακας δέχεται γκολ με μακρινό σουτ, ίσως περιμένεις κάτι περισσότερο από αυτόν. Το συγκεκριμένο σουτ πάντως ήταν αρκετά δύσκολο να πιαστεί.

Αλήθεια όμως οι προπονητές του ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση του Πασχαλάκη; Ή μήπως εντυπωσιάζονται κι αυτοί, όπως και οι οπαδοί της ομάδας, από τις εκτινάξεις του στην προσπάθεια να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις;

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ:


Image result for ζοσε σα

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας την Κράσνονταρ και στη Ρωσία, με τον Ζοζέ Σα να δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο φορμαρισμένος είναι.

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο Πορτογάλος γκολκίπερ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ το μόνο που επισημαίνουμε για το παιχνίδι του, είναι πως πρέπει να είναι λίγο πιο ήρεμος κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που φάνηκε και στο ματς κόντρα στους Ρώσους. Στο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη, μιας και ήταν εκτέλεση από πολύ κοντινή απόσταση και χωρίς πολύ καλή ορατότητα.

Δείτε τα στιγμιότυπα από τον αγώνα που έφερε την πρόκριση στον Ολυμπιακό: