Οι τερματοφύλακες της 11ης αγωνιστικής

Image result for πανιωνιοσ ολυμπιακοσ

Ψυχρολουσία για τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, όπου για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς δεν ήταν αποτελεσματικός. Σίγουρα η ποιότητα υπάρχει αλλά αν δεν τελειώνεις τα ματς τα πράγματα θα γίνονται δύσκολα. Ο Μαλέρμπ ήταν πάρα πολύ καλός κρατώντας τον Πανιώνιο σε πολύ δύσκολες στιγμές. Για το πέναλτι δεν μπορούμε να πούμε κάτι φυσικά, μακάρι να μπορέσει να παίζει καλά και να βοηθήσει τον Πανιώνιο στη συνέχεια, ο οποίος πιστεύω ότι στο τέλος δε θα κινδυνεύσει. 

Απ' την άλλη μεριά ο Σα, εκεί που χρειάστηκε να κρατήσει την ομάδα του, δεν τα κατάφερε. Έχει βέβαια την αγωνιστική ασυλία ότι έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και δεν μπορούμε να του προσάψουμε κάτι, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει ευθύνη για το γκολ. Ας ελπίσουμε να το ξεπεράσει σύντομα γιατί ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη.

Image result for λαμια ξανθη

Η Λαμία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της δείχνει μεγάλη άνοδο και σταθερότητα, παίρνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Είναι καλό που Έλληνες προπονητές αναδεικνύουν ομάδες και τη δουλειά τους. Ο Θεοδωρόπουλος ήταν πάρα πολύ καλός και σταθερός, όπως επίσης και ο Άμπαντ για μία ακόμα φορά. Στο γκολ δεν έχει ευθύνη, καθώς ναι μεν είναι στη γωνία που έλεγχε αλλά ήταν από κοντινή απόσταση.

Image result for ατρομητος οφη

Τρομερό παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΟΦΗ, ένας αγώνας διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Θα ξεκινήσω με τους Έλληνες προπονητές, τρία νέα παιδιά, ο Γιώργος Κορακάκης και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στον Ατρόμητο και ο Γιώργος Σίμος στον ΟΦΗ, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό θέαμα, κάτι που δεν βλέπεις πολύ εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα απίστευτο παιχνίδι, με τρομερό σασπένς, εναλλαγές στο σκορ, δοκάρια, γκολ, είχε τα πάντα. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και στους τρεις προπονητές και μακάρι οι ομάδες να τους διατηρήσουν στα πόστα τους και να συνεχίσουν με αυτά τα νέα παιδιά. Κατά τη γνώμη μου, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά ο Ατρόμητος ήθελε λίγο περισσότερο τη νίκη και τελικά την πήρε. Πολύ καλός ο Μέγιερι, σταθερότατος, βοήθησε την ομάδα του, ενώ δεν έχει ευθύνη για το γκολ του ΟΦΗ, το οποίο ήταν εκπληκτικό. Ο Σωτηρίου έδειξε σε αρκετές φάσεις αστάθεια, δεν μπορούμε να πούμε όμως κάτι περισσότερο γιατί η άμυνά του δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας κατά την άποψή μου.

Image result for αστερας τριπολης βολος

Λευκή ισοπαλία στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Βόλο, σε ένα ματς που το θέαμα δεν ήταν ιδιαίτερα θελκτικό για το κοινό και οι τερματοφύλακες δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή.

Image result for παοκ αελ

Ένα ήσυχο απόγευμα στην Τούμπα για τον Ζίβκοβιτς, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ, ο οποίος πρέπει να προετοιμάζεται για τη μάχη του Καραϊσκάκης όπως και όλη η ομάδα. Είχα ξαναπεί ότι όταν θα έμπαινε στην ενδεκάδα του Δικεφάλου, δεν θα ξαναέβγαινε και με μεγάλη μου ικανοποίηση βλέπω ότι αυτό γίνεται. Ο Κρίστινσον δεν φταίει για το γκολ, αλλά ξέρουμε ότι είναι ένας καλός και σταθερός τερματοφύλακας και χθες το έδειξε για άλλη μία φορά κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.


Μπάρκας - Τσιλιγγίρης 1-1. Και οι δύο τερματοφύλακες με τον τρόπο τους προσπάθησαν για το καλύτερο. Ο Μπάρκας κράτησε την ΑΕΚ σε δύσκολες στιγμές δείχνοντας ότι είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας, και ο μικρός Τσιλιγγίρης του Άρη, έδωσε τα διαπιστευτήρια του, δείχνοντας ότι έχει μέλλον μπροστά του και το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να υπολογίζει σ' αυτόν.

Image result for παναιτωλικος παναθηναϊκος

Ο Παναιτωλικός κράτησε το μηδέν από καθαρή τύχη χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό, και όχι χάρη στην ικανότητα του Κνετ, σε αντίθεση με τον Διούδη, που κράτησε τον Παναθηναϊκό πραγματικά με τις ικανότητές του. Δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και η ομάδα του τον έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή, να έχει έναν γκολκίπερ που να εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω απ' τα δοκάρια.