Το check in σκάουτερ (Τσβόλε – Εμεν) στο Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός


Κείμενο από τo SDNA.gr



Στη χώρα των τουλίπων έχουν «γλυκαθεί» από το shopping με… άρωμα Ελλάδας και επιμένουν ελληνικά.

Εξαιρετικό όνομα έχουν φτιάξει οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία.

Ας είναι καλά ο Τσιμίκας που «ζωγράφισε» στη Βίλεμ την περίοδο που αγωνιζόταν στη χώρα των τουλίπων, ο «μπόμπερ» Παυλίδης και ο Βρουσάι που συνεχίζουν την ελληνική παράδοση στην ίδια ομάδα, ο Χατζηδιάκος στην Άλκμααρ, ο Κιομουρτζόγλου στη Χέρακλες.

Και για αυτό άλλωστε αυξάνονται και πληθύνονται οι ολλανδικές επισκέψεις στη χώρα μας στο πλαίσιο του scouting report και της παρακολούθησης ποδοσφαιριστών.

To SDNA αποκάλυψε στις 01/11 την κυκλοφορία του 17χρονου αριστερού μπακ του Πανσερρραϊκού, Απόστολου Αποστολόπουλου στη short list της Βίλεμ.

Στην ολλανδική ομάδα βλέπουν στο αριστερό πόδι του μια νέα…έκδοση του Κώστα Τσιμίκα με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό. 

Σύμφωνα τώρα με νεότερες πληροφορίες που αλιεύσαμε από την χώρα των τουλίπων, στο παιχνίδι Κυπέλλου Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός (1-3) που διεξήχθη στις 30 Οκτωβρίου στην Πάτρα, βρέθηκαν στις εξέδρες σκάουτερ της Τσβόλε και της Έμεν.

Ομάδες που αγωνίζονται στην α΄κατηγορία (Eredivisie) του ολλανδικού πρωταθλήματος και τσέκαραν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση όχι μόνο παίκτες του «τριφυλλιού», αλλά κι έναν ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής! 

Μάλιστα ο «Φρουρός της Αχαϊας» τους έκανε «κλικ» και θα τον έχουν από κοντά από δω και πέρα, θέλοντας να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη (report) για τις δυνατότητές του.