Οι τερματοφύλακες της 22ης αγωνιστικής

Image result for κριστινσον"

Ο Κρίστινσον έδωσε τον βαθμό στην ΑΕΛ. Ο Ισλανδός γκολκίπερ απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο καλός τερματοφύλακας είναι και με μεγάλες αποκρούσεις κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του. Απ' την άλλη ο Σωτηρίου ήταν χαλαρός χωρίς να δεχθεί μεγάλη πίεση.

Image result for βολος λαμια"

Στον Βόλο η τοπική ομάδα επικράτησε με 1-0 της Λαμία, με τον Κάχριμαν να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την ομάδα του Άκη Μάντζιου και δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε και έκρινε την αναμέτρηση. Ο Γκαραβέλης ήταν σταθερός και δήλωσε παρών όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Image result for ολυμπιακος ξανθη"

Καλός όπως συνήθως ήταν ο Άμπαντ κάτω απ' τα δοκάρια της Ξάνθης, παρά τα τρία τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του, στα οποία δεν έχει ευθύνη. Ο Ζοζέ Σα είχε ένα ήσυχο απόγευμα καθώς δεν πιέστηκε, ενώ το γκολ που δέχθηκε ήταν από το σημείο του πέναλτι.

Image result for αρης πανιωνιος 2-0"

Η ποιότητα του Άρη ήταν ξεκάθαρη στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο με το τελικό 2-0 να είναι μάλλον κολακευτικό για τους Νεοσμυρνιώτες, καθώς η αναμέτρηση ήταν μονότερμα για τους γηπεδούχους. Ο Μαλέρμπ δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά, στα γκολ δεν έχει ιδιαίτερη ευθύνη, ενώ απ' την άλλη ο Κουέστα ήταν θεατής του αγώνα.

Image result for αστερας παναιτωλικος 2-1"

Στην πρώτη του συμμετοχή ο νεοφερμένος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί στο πρώτο γκολ να μην έφταιγε καθώς νικήθηκε από τα 11 βήματα, όμως στο δεύτερο, η αντίδρασή του ήταν πολύ περίεργη, μιας και αντί να προσπαθήσει να αποκρούσει τη μπάλα, έμεινε όρθιος βάζοντάς τα με την άμυνά του. Θα τον δούμε και στη συνέχεια, είναι καινούριος τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα μας.

Image result for ατρομητος αεκ"

Η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι, με τον Μπάρκα την μία φορά που τον χρειάστηκε η ομάδα του να είναι εκεί, όντας πάρα πολύ καλός στην συγκεκριμένη φάση. Ο Μέγιερι το έχουμε ξαναπεί, δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση αυτή τη στιγμή, χωρίς να φταίει για το γκολ που δέχθηκε, δεν εμπνέει όμως και μεγάλη σιγουριά τελευταία.

Image result for παναθηναικος παοκ 2-0"

Μία πολύ μεγάλη και καθαρή νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 2-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Διούδη να δείχνει ότι δικαίως είναι ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας και αξίζει να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ζίβκοβιτς δεν έχει ευθύνη για τα δύο γκολ, με την άμυνά του να είναι αυτή που τον άφησε εκτεθειμένο.