Οι τερματοφύλακες της 25ης αγωνιστικής

Image result for αστερας τριπολης παναθηναϊκοσ

Δίκαιο το αποτέλεσμα στην Τρίπολη μεταξύ Αστέρα και Παναθηναϊκού, με την αποβολή του Ζαχίντ να παίζει ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Παπαδόπουλος έπιασε το πέναλτι έχοντας βγει αρκετά από την εστία του, οπότε ορθώς κατά την άποψή μου ο διαιτητής σύμφωνα με το γράμμα του νόμου έδωσε επανάληψη στην εκτέλεσή του. Κατά τα λοιπά ήταν σχετικά καλός στο παιχνίδι ο γκολκίπερ των Αρκάδων. 


Για μία ακόμα φορά όμως, έκανε άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά του, για πολλοστή φορά μάλλον. Δεν ξέρω γιατί δεν προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ του με κάποιο τρόπο γιατί αυτά δεν είναι υπέρ του. Ο Διούδης κι αυτός σε όλο το παιχνίδι ήταν σχετικά καλός όμως στο γκολ δεν έκανε σωστή ενέργεια, κινήθηκε σαν τερματοφύλακας χάντμπολ κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός του και του πέρασε τη μπάλα κάτω απ' τα πόδια. Δεν την πάλεψε σωστά τη συγκεκριμένη φάση. 

Image result for λαμια αρης

Ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη, πολύ ωραίο παιχνίδι, με τους δύο τερματοφύλακες να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τόσο ο Θεοδωρόπουλος που θεωρώ ότι δεν έχει ευθύνη στα γκολ, αν και στο δεύτερο άργησε να πάει προς τη μπάλα, θεωρώ ότι ήταν περισσότερο στην ικανότητα του επιθετικού όμως. Και ο Κουέστα πολύ καλός, έπιασε και πέναλτι και βοήθησε τον Άρη όσο μπορούσε.

Image result for παναιτωλικος πανιωνιος

Για μία ακόμα φορά πολύ καλός ο Παναιτωλικός, στη δημιουργία φάσεων και εντυπώσεων, καθώς πέτυχε μόνο ένα γκολ κι αυτό γιατί ο Κότνικ ήταν πάρα πολύ καλός. Ο Κνετ απ' την άλλη, μόνο τερματοφύλακα δεν θυμίζει η εικόνα του.

Image result for ατρομητος ξανθη

Επιτέλους γκολ και επιτέλους νίκη για τον Ατρόμητο, κόντρα στην Ξάνθη. Ο Μανδάς ήταν καλός, πραγματοποιώντας και μία δύσκολη απόκρουση σε ένα φάουλ και ήταν πολύ καλός και με τη μπάλα στα πόδια. Όσον αφορά τον Άμπαντ, ήταν για μία ακόμα Κυριακή εξαιρετικός. Εξαιρετικός. Τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου, για το γκολ δεν έχει καμία ευθύνη σίγουρα, μιας και ήταν δύσκολο να βγει αυτή η φάση.

Image result for βολος αελ

Ένα ήσυχο απόγευμα για τους τερματοφύλακες στον Βόλο, στον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΛ, χωρίς πολλές καλές στιγμές, ένα ματς που θα ξεχαστεί σύντομα.

Image result for αεκ οφη

Αυτή η ΑΕΚ που είδαμε την Κυριακή κόντρα στον ΟΦΗ, ήταν "δώσε μου μάτια να την βλέπω". Πάρα πολύ καλή και ουσιαστική. Σίγουρα ο προπονητής αυτός, έχει προσωπικότητα που πλέον αντανακλά και στην ομάδα του. Ο Τσιντώτας δεν είχε πίεση, αλλά και ο Σωτηρίου που είχε, δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, τα οποία ήταν απόρροια των συντονισμένων ενεργειών των επιθετικών της ΑΕΚ.

Image result for παοκ ολυμπιακος

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, επικρατώντας κατά κράτος του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει καμία, μα καμία, δικαιολογία για την ήττα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις και με βάθος που δεν έχει ο ΠΑΟΚ, ενώ είχε και πάρα πολλές δυνάμεις παρά την υπερπροσπάθεια του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Άρσεναλ. Όσον αφορά το γκολ του Ολυμπιακού, είναι από τα γκολ που φέρουν τη σφραγίδα των μεγάλων παικτών μία μεγάλης ομάδας.

Image result for παοκ ολυμπιακος

Η ενέργεια του Τσιμίκα που οδήγησε στο γκολ, ήταν μία ενέργεια που θύμισε παίκτες άλλης εποχής, που στο παρελθόν έχουν κάνει σπουδαία πράγματα κρίνοντας πολλά ντέρμπι. Από τις ενέργειες που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα και δημιουργούν ρίγη συγκίνησης.


Ο Σα δεν πιέστηκε καθόλου σχεδόν, ενώ για τον Πασχαλάκη, δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίει στο γκολ, αν και τυχαία απέκρουσε το πρώτο σουτ, μου κάνει εντύπωση που χρειάστηκε για να σηκωθεί και να κλείσει την γωνία του τέρματός του. Άργησε να σηκωθεί, χωρίς πάντως να φταίει για το γκολ αυτό. 

Image result for παοκ ολυμπιακος

Όλα τα άλλα τα είπαμε, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Κρίμα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που γέμισε το γήπεδο, έδωσε ώθηση στην ομάδα του χωρίς παρατράγουδα, όμως οι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν. Και ίσως να μην μπορούν να δώσουν παραπάνω και αυτό να είναι το ταβάνι τους. Εν αντιθέσει με τους παίκτες του Ολυμπιακού που σίγουρα έχουν πολύ μεγαλύτερο ταβάνι.