Οι τερματοφύλακες της 24ης αγωνιστικής

Image result for αελ παοκ

Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα, πήρε δίκαια το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ, με το ένα απ' τα δύο γκολ να είναι πάρα πολύ όμορφο. Ο Ζίβκοβιτς ήταν καλός και στο παιχνίδι αυτό και δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε. Για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός ο Κρίστινσον, ενώ επίσης δεν φταίει για τα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

Image result for ολυμπιακος πανιωνιπς

Δεν αντέχει σε κριτική ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Δεν απειλήθηκε καθόλου ο Σα, ενώ ο Κότνικ είχε πολύ δουλειά. Ο τερματοφύλακας των κυανέρυθρων δεν είναι ο γκολκίπερ που γνωρίσαμε πριν τον τραυματισμό του ακόμα. Πολλά λάθη και πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή του.

Image result for παναθηναϊκος παναιτωλικος

Ο Διούδης διανύει μία περίοδο σταθερότητας το τελευταίο διάστημα και δεν φέρει ευθύνη και στο γκολ που δέχθηκε από την ομάδα του Παναιτωλικού. Ο Φερνάντεθ που βρίσκεται πλέον κάτω απ' τα δοκάρια της ομάδας του Αγρινίου, είναι καλύτερος του Κνετ, αλλά για την ώρα δεν πείθει και ιδιαίτερα.

Image result for βολος αστερας τριπολης

Πολύ καλός ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Βόλο, με πολλές δυνάμεις, πολλά τρεξίματα. Αυτό οφείλεται στον γυμναστή της ομάδας, τον Παύλο Γκότση, τον κατά τη γνώμη μου κορυφαίο στην Ελλάδα στο είδος του. Οι Αρκάδες πήραν το σπουδαίο τρίποντο με τον Γκαραβέλη να μην φταίει στο γκολ και γενικά να προσπαθεί για το καλύτερο. Ο Παπαδόπουλος έχουμε ξαναπεί ότι έχει πολύ μεγάλο ταβάνι εφόσον δουλέψει. Είναι ένας πολύ δυνατός τερματοφύλακας, με σπουδαία προσόντα.


Ένας αγώνας γκραν γκινιόλ ανάμεσα σε Ξάνθη και Λαμία, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Και οι δύο τερματοφύλακες ήταν πρωταγωνιστές ώστε να μην δεχθούν γκολ οι ομάδες τους. Ο Άμπαντ είναι από τους κορυφαίους γκολκίπερ του πρωταθλήματος και το απέδειξε και κόντρα στη Λαμία. Πολύ καλός και ο Θεοδωρόπουλος που διανύει και αυτός μία περίοδο σταθερότητας.

Image result for αρης αεκ

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη και έχει ιδιαίτερη σημασία το ότι έγινε μέσα στη Θεσσαλονίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Εξαιρετικός ο Μπάρκας, ο κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή και μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του και στο εξωτερικό με μία καλή μεταγραφή. Του το εύχομαι ολόψυχα.
Ο Κουέστα δε φταίει στο γκολ που δέχθηκε, όμως δεν έχει καμία σχέση με τον Κουέστα που γνωρίσαμε πέρσι με τον φετινό. Ίσως έπαιξε ρόλο βέβαια και ο τραυματισμός του.

Image result for οφη ατρομητος

Είναι κρίμα μία ομάδα μοντέλο, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια ο Ατρόμητος να παρουσιάζει αυτή την εικόνα, κάνοντας τον ΟΦΗ να φαίνεται σαν τη Μπαρτσελόνα. Είναι τραγικό για την ομάδα του Ατρομήτου, αλλά θεωρώ ότι ο Γιώργος Σπανός θα βρει την άκρη και θα επιστρέψει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά, ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερος, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και πραγματικά τα καταφέρνει και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα απ' το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τους γκολκίπερ της αναμέτρησης, ο Σωτηρίου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ο Μέγιερι δεν φταίει στο γκολ που δέχθηκε, όμως ακόμα ψάχνεται μετά τον τραυματισμό του.
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή ο ΟΦΗ θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί ασχολείται με αυτό που λέμε μαγεία και χαρά στο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Σίμο και σε όλους τους συντελεστές αυτού του μικρού θαύματος του ΟΦΗ.