Οι τερματοφύλακες της 23ης αγωνιστικής

Image result for πανιωνιος ξανθη

Πανιώνιος και Ξάνθη έμειναν στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη με τους δύο τερματοφύλακες να προσπαθούν για το καλύτερο. Και ο Άμπαντ για μία ακόμα αγωνιστική ήταν πάρα πολύ σταθερός, αλλά και ο Κότνικ βοήθησε με τη σειρά του την ομάδα του, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες φάσεις για την εστία του.

Image result for λαμια αελ

Ένα παιχνίδι που θα πρέπει να το ξεχάσουμε πολύ γρήγορα, ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΛ, καθώς όσοι το είδαν πρέπει να πόνεσαν τα μάτια τους. Οι δύο τερματοφύλακες δεν είχαν ιδιαίτερες φάσεις για να δείξουν το ταλέντο τους, καλοί γκολκίπερ και οι δυο τους, τόσο ο Θεοδωρόπουλος όσο και ο Κρίστινσον, ειδικά ο Ισλανδός είναι από τους καλύτερους του πρωταθλήματος.


Σε ένα ακόμα ματς χωρίς νικητή, Αστέρας Τρίπολης και Άρης έμειναν στο 1-1 με τους δύο αντιπάλους να έχουν αμφότεροι ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Ο Κουέστα δεν είχε πολλές φάσεις στην εστία του, ενώ όπου χρειάστηκε ήταν παρών. Για το γκολ που δέχθηκε δεν είχε ευθύνη, σίγουρα όμως ο Ισπανός γκολκίπερ δεν θυμίζει τον περσινό του εαυτό..


Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Ολυμπιακός από το Περιστέρι χάρη στην κεφαλιά του Χασάν, μια κεφαλιά που ενδεχομένως να μπορούσε να αποκρούσει ο Μέγιερι, παρότι ήταν από κοντινή απόσταση. Στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλός ο Ούγγρος τερματοφύλακας.

Image result for παοκ οφη

Παρότι βρίσκεται σε μέτριο φεγγάρι ο ΠΑΟΚ και με το μυαλό του ξεκάθαρα στη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο, να καθαρίσει το ματς κόντρα στον ΟΦΗ. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Σωρηρίου, παρά τα τέσσερα γκολ, πολύ δε περισσότερο για τον Ζίβκοβιτς που δεν απειλήθηκε καθόλου.

Image result for αεκ παναθηναικος

Νίκη της ΑΕΚ στο Αθηναϊκό ντέρμπι, χάρη στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, το οποίο για να είμαι ειλικρινής περίμενα να βγάλει ο Διούδης, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο γκολκίπερ των πρασίνων. Καλός και σταθερός ο Μπάρκας για την ΑΕΚ.

Image result for παναιτωλικος βολος

Ο Παναιτωλικός όσο δεν βάζει γκολ, ενώ έχει καλή ομάδα, θα έχει προβλήματα, και το πλήρωσε και στον αγώνα κόντρα στον Βόλο, με το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις. Θα μπορούσε πολύ νωρίτερα να έχει καθαρίσει το ματς. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δείχνει ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας, δεν έφταιγε στο γκολ που δέχθηκε, μένει να δούμε κατά πόσο θα είναι αξιόπιστος στα επόμενα παιχνίδια.

Όσον αφορά στο γκολ που δέχθηκε ο Γκαραβέλης, ήταν ένα φτηνό γκολ, που προήλθε από ένα λάθος που μαθαίνουν τα μικρά παιδιά να μην κάνουν. Να μην σπάνε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας τους. Έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα και να διώξει στο πλάι τη μπάλα. Σίγουρα ήταν κάπως δυνατό το σουτ, αλλά έπρεπε να διώξει πλάγια. Θεωρώ ότι είχε ευθύνη στο γκολ αυτό. Για να έχουν ανταπόδοση οι εμφανίσεις του Γκαραβέλη και για τον Βόλο, αλλά και για τον ίδιο προσωπικά, θα πρέπει να μην δέχεται τέτοια φτηνά γκολ, γιατί είναι ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας.