Οι τερματοφύλακες που ξεχώρισαν (2η αγωνιστική)


Ο Παναγιώτης Τσιντώντας δεν θα μπορούσε να είναι ο πρώτος από τον οποίο ξεκινάμε την αναφορά μας για τους κορυφαίους γκολκίπερ της 2ης αγωνιστικής. Ο πορτιέρο της ΑΕΚ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του, οδηγώντας την ουσιαστικά και στη νίκη. Για μία ακόμα φορά απέκρουσε πέναλτι, όταν το ματς ακόμα ήταν ανοιχτό και έδωσε τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να κλειδώσουν στη συνέχεια τον αγώνα. Αυτό ακριβώς που χρειάζεται μία μεγάλη ομάδα από τον τερματοφύλακά της.

Ο Τσιντώτας έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά τη σεζόν, ως βασικός πλέον, και αναμένεται να γίνει ακόμα καλύτερος στη συνέχεια, όταν θα έχει και περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό.


Ο Ατρόμητος έφυγε αήττητος από την Τούμπα, κάτι που οφείλεται και στην πολύ καλή παρουσία του Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Περιστερίου ήταν έτοιμος για αυτό το αρκετά απαιτητικό παιχνίδι, όντας σταθερός και μετέφερε σιγουριά στους συμπαίκτες του. Ήταν ένας από αυτούς που ξεχώρισαν την δεύτερη αγωνιστική.


Τα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν δεν ήταν ιδιαιτέρως καλά για τον Άρη και τον Κουέστα. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός γκολκίπερ προβλημάτισε με την εμφάνισή του στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Άρη από την Κοβαλίβκα. Κόντρα στον Βόλο την Κυριακή, είδαμε ξανά τον καλό Κουέστα που τόσο πολύ χρειάζεται ο Άρης. Κράτησε το μηδέν για την ομάδα του και βοήθησε ουσιαστικά να φύγουν οι "κίτρινοι" με το διπλό από τη Μαγνησία.