Σε καλό δρόμο η Εθνική Ομάδα (video)

 Κόσοβο - Ελλάδα: Γκολ ο Λημνιός στο 2' για το 0-1 (vid) - Fosonline

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου μετά από μία μεστή εμφάνιση, πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο του Nations League, χθες βράδυ επί του Κοσόβου εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία στην έδρα της Σλοβενίας, και έτσι η Ελλάδα έχει συγκομιδή τεσσάρων βαθμών μετά από δύο αναμετρήσεις ως φιλοξενούμενη.

Ξεκίνησε έτσι με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της, επιστρέφοντας στη δράση μετά από περίπου 10 μήνες λόγω της διακοπής του κορωνοϊού.

Η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σχιπ συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει, ούσα σοβαρή και αποτελεσματική, παίζοντας ανά διαστήματα και αρκετά καλό ποδόσφαιρο, με αρκετούς μάλιστα νέους παίκτες στη σύνθεσή της, κάτι που είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Μπάρκας: «Δεν είμαστε μόνο αμυντική ομάδα» (video) - Onsports.gr

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις, πράγμα απολύτως λογικό και δικαιολογημένο, προσφέροντας σιγουριά κάτω απ' τα δοκάρια. Και στα δύο παιχνίδια ο Μπάρκας ήταν αρκετά καλός, αν και δεν πιέστηκε πολύ, ήταν σταθερός, αν και στη φάση του γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας από το Κόσοβο, ενδεχομένως να έπρεπε να αντιδράσει κάπως καλύτερα. Φαίνεται πάντως, πως ο νέος γκολκίπερ της Σέλτικ, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ομοσπονδιακού προπονητής ώστε να είναι ο Νο1 της Εθνικής Ομάδας.