Δίκαιος νταμπλούχος ο Ολυμπιακός

 Olympiakos returns to the throne of Greek soccer winning Cup Final over AEK  | Neos Kosmos

Ολοκληρώθηκε, επιτέλους, η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα, ταυτόχρονα με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου και ταυτόχρονα το νταμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν απολύτως δίκαια νικητές του τελικού, αφού κατάφεραν να επικρατήσουν, σχετικά εύκολα κιόλας, σε ένα παιχνίδι που είχαν σε κακή βραδιά τον Ελ Αραμπί, άφαντο τον Βαλμπουενά και τον Φορτούνη να μπαίνει αλλαγή στο 89'. Ο Πέδρο Μαρτίνς βρήκε τρόπο και πήρε πράγματα από όλους τους παίκτες του, και μαζί και το τρόπαιο.

Επαναλαμβάνεται ο τελικός, δεν φορούσε μάσκα ο μαθητής Τζολάκης! - Fosonline

Ένα μεγάλο μπράβο στον στον νεαρό Τζολάκη που υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία την εστία του Ολυμπιακού, σε έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων.

Η ΑΕΚ από την άλλη κατάφερε σε παιχνίδι που είχε 60% κατοχή να έχει για κορυφαίο τον τερματοφύλακα της, κι αυτό τα λέει όλα. Ο Τσιντώτας ήταν αρκετά καλός, στη φάση του γκολ η άμυνά του δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα, ενώ απέκρουσε και το πέναλτι του Ελ Αραμπί κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Όσο περισσότερα παιχνίδια παίρνει στα πόδια του, τόσο καλύτερος θα γίνεται, αυτό είναι δεδομένο.

Ο Τσιντώτας έπιασε το πέναλτι του Ελ Αραμπί (vid) | SDNA