Οι τερματοφύλακες της 10ης αγωνιστικής

Το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο ήταν ένα απ' αυτά που θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα, με ελάχιστες καλές στιγμές και τους τερματοφύλακες να μην είναι πρωταγωνιστές, οπότε πάμε κατευθείαν στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Ένα έξυπνο φάουλ του Φορτούνη και ένα πολύ ωραίο τελείωμα του Μπουχαλάκη σημάδεψαν το παιχνίδι. Ο Σιαμπάνης έχει τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ, ενώ στο δεύτερο μόνο ένας τερματοφύλακας κλάσης θα μπορούσε να αντιδράσει, και ο Σιαμπάνης σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι τέτοιο. Ο Σα δεν έχει καμία ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε.


Μία νίκη με πολύ άγχος για τον Παναθηναϊκό, με τον Διούδη να είναι σταθερός όπου χρειάστηκε, ενώ από τον Κνετ δε μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο, όπως έχουμε ξαναπεί.


Δύο πολύ καλοί τερματοφύλακες στο ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Σωτηρίου να μην έχει καμία ευθύνη για τη γκολάρα του Ελευθεριάδη. Δεν πιανόταν εκεί που πήγε η μπάλα. Και ο Χουτεσιώτης πολύ καλός, και δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό στα γκολ.


Ήθελα να ήξερα τι φυλούσε ο Εμπασί στο φάουλ του Βιεϊρίνια. Το να το φας απ' τη γωνία που δεν ελέγχεις, πάει στο διάολο, να το φας όμως στη δική σου γωνία και με τέτοιο τρόπο, με τέτοιο σουτ, νομίζω δεν αντέχει σε κριτική. Για το πρώτο γκολ δε φταίει, έκανε όμως ένα πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε, στον Ίνγκασον, τον οποίο γκρέμισε στην κυριολεξία. Ο Πασχαλάκης δεν πιέστηκε και δεν έκανε κάτι άξιο σχολιασμού.


Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Η Ένωση μεσοεπιθετικά είναι πολύ δυνατή φέτος, ενώ στα μετόπισθεν θέλει λίγη δουλειά για να σφίξει η άμυνά της. Δύσκολη κεφαλιά αυτή που δέχθηκε ο Τσιντώτας από τον σπεσιαλίστα του είδους Μπαράλες, αλλά για πολλοστή φορά τρώει γκολ όρθιος. Αυτό πρέπει να το διορθώσει και ξέρω ότι ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης δουλεύει πολύ μαζί του σε αυτόν τον τομέα. Ο Παπαδόπουλος δεν έχει ευθύνη για τα γκολ, αν και στο πρώτο έδειξε ότι είναι λίγο αργός.


Ένα ματς γκραν γκινιόλ χθες βράδυ στη Ριζούπολη, για πολύ σκληρά νεύρα, ο Απόλλων ήταν πολύ καλός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και σε κάποια στιγμή φάνηκε ότι είχε καθαρίσει το παιχνίδι. Αλλά αν δε σφυρίξει ο διαιτητής, δεν τελειώνει τίποτα. Θεωρώ ότι ο Βέρχουλστ θα μπορούσε τουλάχιστον στα δύο γκολ να αντιδράσει καλύτερα, δείχνει ακόμα πολύ βαρύς, ενώ ο Γκαραβέλης δεν έχει ευθύνη για κανένα γκολ, έπιασε μάλιστα και το πέναλτι που εν συνεχεία δέχθηκε το 3-0. Τον Απόλλωνα δεν τον φοβάμαι, γιατί παίζει πραγματικά ποδόσφαιρο και παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, και αυτό θα του βγει στην πορεία. Πάντως χθες είχε αυτοκαταστοφικές τάσεις.