Οι τερματοφύλακες της 11ης αγωνιστικής


Ατρόμητος και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο τερματοφύλακες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Τα έχουμε ξαναπεί για τον Γιαννιώτη φέτος, ότι δεν κάνει καλή χρονιά και ελπίζω να συνέλθει σύντομα.

Όσον αφορά τον Σιαμπάνη, έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να καταξιωθεί σαν ένας τερματοφύλακας επιπέδου Σούπερ Λιγκ.


Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Βόλο, με τον Σα να έχει ένα ήσυχο απόγευμα, χωρίς ιδιαίτερη πίεση, ενώ το γκολ που δέχθηκε ήταν από πέναλτι. Ο Γκαραβέλης αν και έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο παρασύρθηκε από τα λάθη της ομάδας του.


Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ήταν πάρα πολύ καλός ο Απόλλωνας στην Κρήτη και δίκαια κέρδισε τον ΟΦΗ. Για μία ακόμα φορά ο δάσκαλος κέρδισε τον μαθητή... (Παράσχος - Σίμος) Ο Βέρχουλστ ήταν εξαιρετικός, παρά τα παραπανίσια κιλά του, δείχνει μία αξιοθαύμαστη ελαστικότητα και κινητικότητα ενώ είναι πάρα πολύ καλός κάτω απ' την εστία. Υστερεί λίγο στις εξόδους από τις πλαγιομετωπικές μπαλιές, ενώ είναι καλός στις κάθετες, όπως και στο παιχνίδι με τα πόδια. Γενικά είναι ένας αξιόπιστος τερματοφύλακας για τη δουλειά που τον θέλει ο Γιώργος Παράσχος.


Ο Σωτηρίου δε νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι στα δύο γκολ, ίσως στο δεύτερο να μπορούσε να το βγάλει, γιατί ήταν ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, αν λειτουργούσε λίγο πιο γρήγορα, να το έβγαζε, όμως γενικά δεν είναι αυτός που φταίει για την ήττα του ΟΦΗ.


Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, χάρη στη γκολάρα του Χρήστου Τζόλη, με τον Παπαδόπουλο να μην έχει ευθύνη για το γκολ αυτό, όπως επίσης και για το πέναλτι. Ο Πασχαλάκης βρέθηκε κάτω απ' τα δοκάρια του Δικεφάλου, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη πίεση στον αγώνα.


Νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα επί της Λαμίας, χωρίς ιδιαίτερη απειλή για την εστία του Χουτεσιώτη, ενώ και ο Θεοδωρόπουλος δεν έχει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε.


Πράσινο το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με την άμυνα της Ένωσης να είναι παιδική χαρά και να αφήνει συνεχώς εκτεθειμένο τον Τσιντώτα. Απ' την άλλη, ο Διούδης ήταν εξαιρετικός για μία ακόμα φορά, δεν ευθύνεται για το γκολ, ενώ αποτέλεσε και ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Επιτέλους νίκη για τον Παναιτωλικό στο φετινό πρωτάθλημα, ο Κνετ όπως έχουμε ξαναπεί είναι πολύ μέτριος τερματοφύλακας, και πρέπει να παίζει ο Μελίσσας και με αφορμή τον τραυματισμό του τώρα, αυτό αναμένεται να συμβεί. Ο Έλληνας γκολκίπερ μπήκε κρύος στο ματς και δεν φταίει για το γκολ που δέχθηκε. Για την ΑΕΛ, ένας απλά καλός τερματοφύλακας ο Νάγκι και τίποτα παραπάνω. Χθες έκανε την προσπάθειά του, απέκρουσε και ένα πέναλτι, αλλά μέχρι εκεί.