Ο Μέσι κέρασε μπύρες Τζόρβα και Γκαλίνοβιτς

 

Ο Λιονέλ Μέσι χρειάστηκε 749 εμφανίσεις με τη φανέλα των 'μπλαουγκράνα' για να φτάσει σε ένα ιστορικό επίτευγμα, σκοράροντας 644 γκολ και να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ με τη φανέλα του ίδιου κλαμπ.

Και μόλις το πέτυχε δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να το πετύχει. Αν δεν υπήρχαν οι γκολκίπερ που νίκησε, δεν θα υπήρχε και ρεκόρ να πανηγυρίσει ο Μέσι. Ο Αργεντίνος συνεργάζεται με την Budweiser, την γνωστή παραγωγό εταιρεία μπύρας, που φρόντισε να προμηθεύσει με ειδικά μπουκάλια και τους 160 τερματοφύλακες που υπήρξαν πρωταγωνιστές στα 644 τέρματα του Μέσι.

Η Budweiser έστειλε μπύρες με ετικέτα όπου αναγραφόταν ο αριθμός του γκολ που πέτυχε ο Μέσι στην καριέρα του σε κάθε έναν από τους γκολκίπερ απέναντι στους οποίους σκόραρε. Μεταξύ αυτών και κάμποσοι από τους κορυφαίους των τελευταίων χρόνων.


Θυμίζουμε πως ο Λιονέλ Μέσι έχει βρεθεί αντιμέτωπος και με ελληνικές ομάδες. Και συγκεκριμένα με τους 'αιώνιους' αντιπάλους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Φυσιολογικά, έχει σκοράρει απέναντι τους.

Έτσι ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα έχει στην κατοχή του τρία ειδικά μπουκάλια μπύρας για τα τρία γκολ που δέχθηκε τη σεζόν 2010-2011 από τον Αργεντίνο στις νίκες της Μπαρτσελόνα με 5-1 και 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ένα μπουκάλι θα παραλάβει και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, απέναντι στον οποίο ο Μέσι πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στο Champions League την σεζόν 2005-06.